Zwarte aanslag gevel verwijderen regio West-Brabant

Zwarte aanslag gevel verwijderen regio West-Brabant

De gevelspecialist Breda heeft hier een passende oplossing voor

Bij een toenemend aantal woningen en bedrijfspanden zien we een zwarte aanslag op gevels ontstaan. Deze zwarte aanslag staat ook wel bekend als atmosferische vervuiling of roetaanslag. De laatste benaming is wellicht de beste, omdat deze bestaat uit kleine roetdeeltjes die zich in combinatie met regen en wind hebben kunnen vasthechten in de gevelstenen van woningen en bedrijfspanden. Bestaat er een adequate oplossing voor het verwijderen van deze ontsierende zwarte aanslag op de gevels? De gevelspecialist Breda van Wildhagen Geveltechniek gebruikt een duurzame methode voor zwarte aanslag gevel verwijderen die werkt en in vrijwel alle gevallen milieuvriendelijk is.

Hoe ontstaat zwarte aanslag in de gevels van woningen?

Zwarte aanslag vormt zich op de gevels door een combinatie van kleine roetdeeltjes en regendruppels die door de wind tegen en in de gevels geblazen worden. Hoe krachtiger de wind, des te dieper de regendruppeltjes in de gevelstenen geblazen worden. Wanneer het stopt met regenen en de muren door de zon worden opgewarmd kunnen ze zich hechten in de poriën van gevelstenen waarvan de toplaag voor een deel is versleten. We zien zwarte aanslag dan ook vooral bij gevels waarvan de toplaag van de gevelstenen slijtageplekken begint te vertonen. Wanneer u dit als bewoner constateert is het belangrijk, dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Wanneer u dat op tijd doet, dan kan onze gevelspecialist de zwarte aanslag gevel verwijderen. Bovendien kan hij ervoor zorgen dat u in de toekomst hier veel minder last van krijgt en dat laatste is toch mooi meegenomen.

Zwarte aanslag gevel verwijderen

Milieuvriendelijk methode zwarte aanslag gevel verwijderen

Zwarte aanslag gevel verwijderen

Onderneemt u op tijd actie, dat kunnen wij met een speciale stoomcleaner de zwarte aanslag gevel verwijderen. Onze gevelspecialist Breda maakt met stoom van 150° met een druk van 250 Bar de totale gevel brandschoon. Wanneer hij dit gedaan heeft en de gevel opgedroogd is wordt een duurzame impregneercoating aangebracht. Deze coating maakt niet alleen uw gevel waterafstotend maar ook vuilafstotend. Roetdeeltjes kunnen zich vrijwel niet meer hechten aan de gevelstenen.

Wilt u weten wat de investeringskosten zijn?