Woning impregneren Breda Dongen Oosterhout Roosendaal?

Woning impregneren Breda Dongen Oosterhout Roosendaal?

Vraag dan een maatwerk offerte aan bij Wildhagen Dak- en Geveltechniek

Bent u woonachtig in de regio West-Brabant en op zoek naar een gekwalificeerde dak- en gevelspecialist? Kies dan altijd voor een gecertificeerd dak- en gevelspecialist uit uw eigen regio als Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda. U heeft dan de garantie, dat alle werkzaamheden door vakbekwame en gecertificeerde vakmensen wordt gedaan. Bovendien gebruiken gecertificeerde specialisten uitsluitend A-merk producten die garant staan voor vele jaren wonen zonder zorgen.

Periodiek woning impregneren houdt uw woning in topconditie

Onder woning impregneren verstaan we bij Wildhagen Dak & Geveltechniek Breda dat wij de gevels van uw woning en uw pannendak impregneren. Om dit duurzaam te kunnen doen dienen eerst uw gevels en dakpannen grondig gereinigd te worden. Alleen dan zal een professioneel impregneermiddel duurzaam kunnen worden aangebracht. Wanneer u bij ons een prijs aanvraagt komt eigenaar Janus Wildhagen altijd bij u langs om zowel de actuele staat van uw gevels als die van uw dakpannen te onderzoeken en de afmetingen in kaart te brengen. Wanneer hij dat heeft gedaan en geen onregelmatigheden is tegengekomen ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. U weet dan wat de concrete investeringskosten zijn van het totale project woning impregneren.

Alleen de gevels of de dakpannen van uw woning impregneren

U kunt er ook voor kiezen om vanwege budgettaire redenen alleen de dakpannen of de gevels van uw woning te laten impregneren. Ons advies is om dan eerst voor dakpannen impregneren te kiezen en in een latere fase voor gevel woning impregneren te kiezen. Dit heeft alles te maken met het gegeven dat water van boven naar beneden valt en dakpannen het meeste te verduren hebben. Wel geldt ook hier, dat de dakpannen eerst grondig gereinigd moeten worden voordat ze duurzaam geïmpregneerd kunnen worden. Wanneer u akkoord bent met de maatwerk offerte vinden de werkzaamheden op het afgesproken tijdstip plaats.

Zijn de gevels en dakpannen van uw woning aan een periodieke onderhoudsbeurt toe? Neem dan voor een maatwerk offerte woning impregneren contact met ons op.