Wij zijn wij

Wildhagen Dak en Geveltechniek is in 2016 opgericht door Janus Wildhagen. Sinds de start van ons bedrijf in 2016 is ons dakdekkersbedrijf in de loop der tijd uitgegroeid tot een allround en gecertificeerd bedrijf dat u in kunt schakelen voor alle dak- en geveltechniek werkzaamheden. Dit hebben wij mede te danken aan de inzet en het vakmanschap van ons gemotiveerde team collega’s, dat inmiddels uit 6 vakmensen bestaat. Wanneer u voor een project Wildhagen Dak- en geveltechniek Breda inschakelt, dan durven wij te stellen dat de werkzaamheden door onze mensen naar eer en geweten worden uitgevoerd. Bovendien heeft u van ons de garantie dat wij uitsluitend A-merk materialen gebruiken die bestemd zijn voor professioneel gebruik.

Wie zijn de mensen achter Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda?

Mijn naam is Janus Wildhagen. Eigenaar van Wildhagen Dak & Geveltechniek B.V. Ik ben 28 jaar oud en vader van een zoontje van 4 en een dochter van 9 maanden. Ik ben in 2014 begonnen als ondernemer met loodgieterswerk en CV installatie en onderhoud. Al snel kwamen er ook aanvragen voor daklekkages. In mijn kennissenkring waren er wel bedrijven die daar op gericht waren. Na een tijdje in samenwerking dakdekkerswerkzaamheden uit te hebben gevoerd ben ik me meer gaan richten op het dakdekken. Door het volgen van opleidingen en cursussen ben ik mijn kennis blijven vergroten tot ik in 2016 de omslag heb gemaakt van installatie en CV onderhoud naar dakdekken. Na een jaar hard werken werd het tijd voor een stap verder. Het eerste personeelslid werd aangenomen. Nu zijn we met een team van 6 ervaren en vooral gemotiveerde vakmensen. Het tweede personeelslid komt binnenkort vast in dienst. Wanneer u een hulpvraag heeft of een maatwerk offerte wilt hebben komt Janus Wildhagen altijd bij u langs.

Wie zijn wij

Hoi, ik ben Bennie. Ik ben 33 jaar. Op mijn 14e ben ik begonnen met stage lopen bij een voegbedrijf. Dat heb ik één jaar gedaan voordat ik er fulltime ging werken. Op mijn 18e vond ik het tijd voor iets nieuws worden en besloot ik voor mezelf te gaan beginnen. Toen heb ik 7 jaar een voegbedrijf gehad dat gespecialiseerd was in zowel nieuwbouw als renovatie en loodwerkzaamheden. Op mijn 25e kreeg ik de kans om een omscholing te gaan doen naar dakdekker. Die kans heb ik gegrepen en ben toen weer in dienst gegaan bij een dakdekkersbedrijf. Daar heb ik verschillende cursussen gevolgd en het vak geleerd. In 2019 ben ik begonnen bij Wildhagen Dak en Geveltechniek. Daar kreeg ik de kans om de 2 beroepen waarin ik gespecialiseerd ben te combineren.

Binnenkort vindt u hier ook informatie van ons tweede personeelslid dat in vaste dienst komt. Zodat u weet wat de achtergrond is van onze mensen wanneer zij bij u een klus komen doen.

Wilt u meer informatie of een maatwerk offerte ontvangen inclusief all-in prijs? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kunnen we direct een vrijblijvende afspraak met u maken op locatie.