Stoomreinigen gevel Breda Etten-Leur Oosterhout Roosendaal

Stoomreinigen gevel Breda Etten-Leur Oosterhout Roosendaal

Kies altijd voor de gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek

Voor het behoud en waterafstotend houden van uw gevelstenen doet u er verstandig aan om uw gevels periodiek te laten reinigen en impregneren door een gecertificeerd gevelspecialist. Wanneer u gevestigd of woonachtig bent in de regio West-Brabant, dan kunt u een beroep doen op Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Als gecertificeerd dak- en gevelspecialist voor geheel West-Brabant beschikken wij over de apparatuur, expertise en de vakmensen die nodig zijn voor het duurzaam en grondig stoomreinigen gevel.

De Colorado 350 voor duurzaam stoomreinigen gevel tot in de poriën stenen

Net als het gecertificeerde dakdekkersbedrijf van Wildhagen Dakdekkers Breda werkt Wildhagen Dak- en Geveltechniek uitsluitend met A-merk materialen en top apparatuur. Dat geldt dus ook voor het stoomreinigen gevel. Wanneer u niet over de juiste apparatuur beschikt is de kans groot, dat er schade wordt aangebracht aan de gevels en dat de gevelstenen niet tot in de poriën worden gereinigd. Wanneer dat niet duurzaam en grondig gebeurt, dan hecht het professionele impregneermiddel dat wij gebruiken niet goed. Gevolg: de waterafstotende toplaag wordt dan niet volledig hersteld. Om dit risico volledig uit te sluiten kunnen onze gevelspecialisten beschikken over de Colorado 350 de ultieme apparatuur voor het duurzaam en grondig stoomreinigen gevel.

Stoomreinigen gevel

Na stoomreinigen gevel wordt duurzaam impregneermiddel aangebracht

Stoomreinigen gevel

Nadat wij de gevels van uw bedrijfspand of woning tot in de poriën hebben gereinigd zien deze er weer als nieuw uit. Schijn bedriegt echter. Inderdaad zien de gevelstenen er als nieuw uit, maar delen van de waterafstotende toplaag zijn verdwenen en zelfs de poriën van de gevelstenen liggen open. Om de waterafstotende toplaag weer volledig te herstellen dient, nadat de gevels zijn opgedroogd, een professioneel impregneermiddel te worden aangebracht. Wanneer dit middel is opgedroogd en verhard, zijn de gevelstenen weer volledig water- en vuilafstotend voor vele jaren. De muren zien er dan niet alleen als nieuw uit, dat geldt ook voor de waterafstotende toplaag.

Wilt u een maatwerk offerte ontvangen voor het stoomreinigen gevel? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op locatie. Wanneer de conditie van uw gevels in kaart is gebracht ontvangt u een maatwerk offerte inclusief vaste all-in prijs.