Stoomreinigen dakpannen verdubbelt de levensduur dak

Stoomreinigen dakpannen verdubbelt de levensduur dak

Op tijd reinigen voorkomt slijtage en vergroot het woongenot aanzienlijk

Wanneer u in de regio West-Brabant woont, is de kans groot, dat u de dak- en gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda aan het werk ziet met het stoomreinigen dakpannen. De vraag naar het duurzaam stoomreinigen dakpannen is bij Wildhagen Dak- en geveltechniek Breda dermate sterk gestegen, dat wij binnen enkele jaren zijn uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van stoomreinigen dakpannen in de regio West-Brabant.

Waarom kiezen steeds meer eigenaren voor stoomreinigen dakpannen?

Steeds meer eigenaren van woningen en bedrijfspanden worden zich bewust van het feit dat, net als bij het schilderwerk, ook dakpannen en gevels periodiek onderhoud nodig hebben. De waterafstotende toplaag die op dakpannen en gevelstenen zit is door invloeden van buitenaf aan slijtage onderhevig. U moet hierbij denken aan:

  • Weersinvloeden zoals zon, vorst, regen, stormen

  • Milieuvervuiling zoals zure regen, roetaanslag die voor een chemische reactie zorgen

  • De groei van algen en mossen

Stoomreinigen dakpannen

Als vuistregel kunt u aanhouden, dat de waterafstotende toplaag na 10 tot 20 jaar dusdanig begint te slijten, dat een periodieke onderhoudsbeurt nodig is. Dit hangt af van de locatie van uw woning en de kwaliteit van de dakpannen. Het wordt tijd voor periodiek onderhoud van uw dakpannen wanneer een versnelde groei van algen en mossen zichtbaar wordt. Een ander signaal is de verkleuring die optreedt. Ook wel grauwsluier genoemd. Dit openbaart zich meestal in combinatie met uw gevelstenen.

De duurzame oplossing is stoomreinigen dakpannen en gevels

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is niet alleen een gecertificeerd gevelspecialist, maar ook een gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken en voor een marktconform tarief u volledig ontzorgen op het gebied van dak en gevel onderhoud. Voor het duurzaam reinigen van zowel dakpannen als gevelstenen hebben onze gecertificeerde mensen de beschikking over de Colorado 350. Hiermee kunnen we tot in de poriën van de dakpannen en gevelstenen reinigen. Na deze 100% milieuvriendelijke behandeling ziet uw woning er weer als nieuw uit. Om de waterafstotende toplaag weer volledig te herstellen wordt na het stoomreinigen dakpannen een professioneel impregneermiddel aangebracht. Dit garandeert u een duurzaam resultaat.

Stoomreinigen dakpannen

Wilt u meer informatie of een maatwerk offerte ontvangen inclusief all-in prijs? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kunnen we direct een vrijblijvende afspraak met u maken op locatie.