Stenen muur reinigen dient zorgvuldig te gebeuren

Stenen muur reinigen dient zorgvuldig te gebeuren

Neem geen onnodige risico’s en huur een gevelspecialist Breda in

Een stenen muur reinigen is veel moeilijker dan de meeste mensen denken. Maar al te vaak wordt onze professionele hulp ingeroepen wanneer men iets te enthousiast zijn/haar stenen muur gereinigd heeft. In een oogopslag ziet onze gecertificeerde gevelspecialist wat er loos is. Meestal zijn er grote stukken van de voegen door de hoge druk verwijderd en zien wij dat delen van de waterafstotende toplaag met grof geweld verwijderd zijn. En juist dat laatste is funest voor de kwaliteit van uw stenen muur. Snel handelen is dan ook vereist.

Waterafstotende toplaag moet met spoed hersteld worden

Wanneer na intensief stenen muur reinigen zichtbare schade in de waterafstotende toplaag is ontstaan, dan moet deze schade snel hersteld worden. Doet u dat niet, dan hebben algen, mossen, roetdeeltjes en vocht vrij spel. Zij zullen op plaatsen waar de zwakke plekken zitten zich gaan hechten aan de stenen en tot in de poriën naar binnen dringen. Wanneer u nalaat actie te ondernemen ontstaan barstjes en scheuren, waardoor vochtdoorslag gaat ontstaan. Niet alleen gaat dit voor onaangename geurtjes in uw woning zorgen, maar ook het woon- en leefklimaat zal verslechteren. Mocht vooral schade aan het voegwerk zijn ontstaan, dan hebben wij slecht nieuws voor u. De kapotte voegen zullen dan verwijderd en vervangen moeten worden, anders krijgt u de stenen muur nooit meer waterafstotend.

Stenen muur reinigen

De gecertificeerde gevelspecialist Breda voor West-Brabant

De inwoners van West-Brabant kunnen voor stenen muur reinigen een gevelspecialist van Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda inschakelen. Elke gevelspecialist van ons bedrijf is niet alleen gecertificeerd, maar ook allround. Ook voor voegen verwijderen en vernieuwen kunt u hem inschakelen. Bovendien kan hij u snel helpen, omdat wij uitsluitend in de regio West-Brabant onze diensten aanbieden. Om de duurzaamheid van onze gevelwerken te kunnen garanderen bieden wij stenen muur reinigen uitsluitend in combinatie met impregneren aan. Daar staat tegenover dat wij u als klant een interessant combinatietarief kunnen aanbieden.

Stenen muur reinigen

Heeft u belangstelling voor een maatwerk offerte stenen muur reinigen inclusief een vaste all-in prijs? Raadpleeg dan voor het maken van een afspraak