Stenen muur impregneren herstelt de waterafstotende deklaag

Stenen muur impregneren herstelt de waterafstotende deklaag

Duurzaam hydrofoberen kan alleen op een brandschone ondergrond

De buitenmuren van een woning dienen periodiek onderhouden te worden. Wanneer u vergeet om dit op tijd te laten doen, dan krijgt u gegarandeerd te maken met algen, mossen, zwarte aanslag en donkere vochtplekken. In het bijzonder de donkere vochtplekken moet u zien te voorkomen, omdat u feitelijk dan al te lang gewacht heeft met stenen muur impregneren.

Waarschuwing en advies aangaande stenen muur impregneren

Maak absoluut niet de fout om het impregneermiddel op een ondergrond aan te brengen die niet brandschoon is. Dit is vragen om forse problemen. Een stenen muur impregneren kan alleen duurzaam op een brandschone ondergrond. Er mogen beslist geen resten van algen, mossen, roetdeeltjes en andere vervuilingen blijven zitten. Het impregneermiddel kan zich dan niet hechten tot in de poriën van de stenen. Dat laatste is een absolute voorwaarde om duurzaam vele jaren plezier te kunnen hebben van het impregneermiddel.

Stenen muur impregneren

Stenen muur laten schoonmaken in de regio West-Brabant

Wanneer u in West-Brabant woont schakel dan een gecertificeerde gevelspecialist in van Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda. Hij beschikt over de kennis er expertise om uw stenen muren op basis van stoomreinigen schoon te maken. Hij kan hiervoor beschikken over de SteamPlus 2.0. Een geavanceerde machine die al het vuil tot in de poriën van de stenen kan verwijderen. Wanneer de stenen muur is schoongemaakt, dan ziet hij er ogenschijnlijk weer als nieuw uit. Helaas is dat niet zo, omdat de waterafstotende toplaag voor een deel verdwenen is. Wanneer de schoongemaakte muur is opgedroogd kan begonnen worden met stenen muur impregneren. Wanneer dit goed wordt gedaan en een professioneel impregneermiddel wordt gebruikt, dan beschermt de waterafstotende toplaag u voor tenminste 10 jaar.

Stenen muur impregneren

Wilt u weten wat het uw stenen muur schoonmaken en impregneren kost? Raadpleeg dan voor het ontvangen van een maatwerk offerte met een vaste all-in prijs