Stenen buitenmuur schoonmaken Wildhagen Dak- en Geveltechniek

Stenen buitenmuur schoonmaken Wildhagen Geveltechniek

De gevelspecialist voor Breda Oosterhout Etten-Leur Roosendaal Dongen

Om te voorkomen dat er algen, mossen, zwarte aanslag en donkere vochtplekken gaan ontstaan in uw buitenmuren, doet u er verstandig aan om eens in de 10 tot 20 jaar periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Wanneer u in de regio West-Brabant woont, dan kunt u voor stenen buitenmuur schoonmaken het beste een gecertificeerd gevelspecialist als Wildhagen Geveltechniek Breda inschakelen. Waarom zult u zich misschien afvragen?

Het allround team van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda beschikt over de kennis en apparatuur om uw stenen buitenmuur brandschoon te krijgen. De techniek die zij hiervoor gebruiken is stoomreinigen. Zij doen dit met de geavanceerde stoomreiniger Colorado 350 die bestemd is voor professioneel gebruik. Onze gecertificeerde gevelspecialist verwijdert met stoom van 150° en een werkdruk tot maar liefst 250 BAR alle algen, mossen, roetdeeltjes en vuil van de stenen muur. De stoom van 150° verwijdert zelfs tot in de poriën van de muurstenen. De methode stenen buitenmuur schoonmaken is zeer milieuvriendelijk. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van water in de vorm van stoom. Chemische middelen zijn niet nodig.

Alleen stenen buitenmuur schoonmaken is niet voldoende

Zoals bovenstaand aangegeven zien de stenen van uw buitenmuur er weer als nieuw uit. Helaas is dit niet het geval. Ogenschijnlijk lijken de stenen er inderdaad weer als nieuw uit te zien, echter de waterafstotende toplaag van de stenen is voor een deel weggesleten. Dit kunnen wij relatief eenvoudig voor u verhelpen door er een professioneel impregneermiddel op aan te brengen. Dit zorgt ervoor, dat de waterafstotende toplaag weer volledig herstelt. Nadat het impregneermiddel is opgedroogd zijn uw buitenmuren ook vuilafstotend geworden. Dit is een bijkomende eigenschap van het impregneermiddel dat wij gebruiken.

Stenen buitenmuur schoonmaken

Maatwerk offerte met een vaste all-in prijs ontvangen?

Als gecertificeerd dak- en geveltechniekbedrijf Breda werken wij met maatwerk offertes en all-in prijzen. Zo weet u als potentiële opdrachtgever exact wat de kosten zijn voor stenen buitenmuur schoonmaken en impregneren. Wanneer u woonachtig bent in de regio West-Brabant komen wij graag bij u langs voor het opstellen van een vrijblijvende maatwerk offerte.

Raadpleeg voor het maken van een maatwerk offerte