Schoonmaken dakpannen betaalt zich ruimschoots terug

Schoonmaken dakpannen betaalt zich ruimschoots terug

De levensduur van uw dakpannen in West-Brabant kunt u bijna verdubbelen

Wist u dat dankzij professioneel schoonmaken dakpannen uw woning niet alleen een vernieuwde uitstraling krijgt, maar dat de levensduur van uw dakpannen eveneens sterk wordt verlengd. Wanneer u de kosten voor het periodiek schoonmaken van uw dakpannen inclusief impregneren hier tegen afzet, dan betalen deze zich ruimschoots terug.

Waarom periodiek kiezen voor professioneel schoonmaken dakpannen?

De waterafstotende toplaag van dakpannen zorgt ervoor, dat een woning droog blijft. Dit geldt ook voor de gevels van een woning. Echter door weersinvloeden en milieuvervuiling slijt deze waterafstotende toplaag langzaam weg. Op den duur ontstaan er zelfs slijtageplekken. Juist op deze kwetsbare plaatsen komen algen, mossen en roetdeeltjes tot ontwikkeling. De minuscule worteltjes van algen en mossen kunnen via de poriën van de dakpannen naar binnen dringen voor vocht en voedsel. Wanneer te lang gewacht wordt met het schoonmaken dakpannen, dan kunnen hierdoor barstjes en zelfs scheurtjes ontstaan. Gevolg kleine lekkages die het dakbeschot van uw woning gaan aantasten.

Kiest u voor periodiek schoonmaken dakpannen in combinatie met impregneren of coaten, dan kunt u dit slijtageproces volledig een halt toeroepen. Bovendien zien de dakpannen van uw woning er na een professionele schoonmaakbeurt weer als nieuw uit. Het lijkt voor buitenstaanders of uw het dak van uw woning heeft laten vernieuwen. Bij een eventuele verkoop van uw woning zorgt dit voor een gegarandeerde meeropbrengst. Wanneer u niet van plan bent om uw woning te verkopen, dan neemt het woongenot gegarandeerd toe.

Transparante werkwijze en maatwerk offertes schoonmaken dakpannen

De werkwijze van de gecertificeerde dakdekkers van Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda is zeer transparant. We werken met maatwerk offertes. Wanneer u wilt weten wat de eventuele kosten voor schoonmaken dakpannen en impregneren is, dan komen wij op afspraak bij u langs om een vrijblijvende maatwerk offerte op te kunnen stellen. Wij brengen dan de conditie van uw dakpannen en de schoon te maken oppervlakte in kaart. Wanneer dit is gedaan ontvangt u een maatwerk offerte voor schoonmaken dakpannen en impregneren. De prijs die in de offerte wordt genoemd is bovendien een all-in prijs. Bent u ook benieuwd wat de kosten zijn voor schoonmaken dakpannen en impregneren? Raadpleeg dan de rubriek contact