Reinigen gevel Breda alleen zinvol in combinatie impregneren

Reinigen gevel Breda alleen zinvol in combinatie impregneren

Anders zet het slijtageproces van de gevel zich versneld door

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist. Onze ervaren gevelspecialisten bieden vanuit onze vestiging in Breda gekwalificeerde diensten aan in de regio West-Brabant. U moet dan denken aan diensten als: reinigen gevel, voegen verwijderen en vernieuwen, impregneren en schoorstenen renoveren,

Wekelijks worden onze gevelspecialisten in de vestiging Breda benaderd met de vraag wat professioneel reinigen gevel kost. Omdat wij werken met maatwerk offertes, die gebaseerd zijn op de actuele conditie van een gevel, kunnen wij hier pas een concreet antwoord op geven wanneer we de conditie van de gevel hebben kunnen vaststellen. Wij bieden dan ook standaard aan om op onze kosten de gevel van uw woning te inspecteren en op basis hiervan  een maatwerk offerte aan te bieden inclusief een all-in prijs. Dan weet u waar u qua investeringskosten aan toe bent. U voorkomt dan onaangename verrassingen achteraf. Veel gevelbedrijven werken namelijk met vanaf prijzen die in vrijwel alle gevallen niet uitkomen en aanmerkelijk hoger uitvallen. Als gecertificeerd gevelspecialist bedanken wij ervoor om op deze wijze te werken.

landscaper-pressure-wash-final

Maatwerk offerte reinigen gevel inclusief impregneren

In de offerte reinigen gevel nemen wij standaard de kosten op voor het impregneren van de gevel. Waarom? Wanneer de gevels van een woning tussen de 10 tot 20 jaar oud zijn, dan komt er als het ware een grauwsluier over de gevels heen te liggen. Deze bestaat uit algen, mossen, roetdeeltjes en vuil die zich aan de stenen hebben kunnen hechten. Ook worden er vaak donkere grote vochtplekken zichtbaar. Al deze verschijnselen ontstaan door slijtage van de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen. Door professioneel reinigen gevel worden al deze verschijnselen uit de poriën van uw gevelstenen verwijderd. Hierdoor komt uw gevel er weer als nieuw uit te zien. Helaas is dat niet zo, want op plaatsen waar slijtageplekken op uw gevelstenen zitten liggen de poriën open en hebben algen, mossen en roetdeeltjes vrij spel. Door een impregneer coating aan te brengen komt er over de gehele gevel een nieuwe waterafstotende laag te liggen die 10 tot 20 jaar meegaat. U zult dan ook de eerste jaren merken dat de groei van algen, mossen en roetdeeltjes tot een minimum beperkt blijft.

landscaper-pressure-wash-final

Wilt u weten wat professioneel reinigen gevel inclusief impregneren door een gecertificeerd gevelspecialist u kost?