Reinigen dakpannen Breda Etten-Leur Roosendaal

Reinigen dakpannen Breda Etten-Leur Roosendaal

Schoonmaken van de pannen alleen zinvol in combinatie impregneren

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist die zich gespecialiseerd heeft in onderhoud, reparatie en vernieuwen van bestaande daken en gevels. Wij bieden onze gecertificeerde diensten aan in de regio West-Brabant, omdat wij klanten in noodsituaties snel willen helpen. Een andere belangrijke factor is, dat er weinig tot geen improductieve reistijd verloren gaat waardoor wij u een aantrekkelijk marktconform tarief kunnen aanbieden. Vrijwel dagelijks worden wij telefonisch benaderd wat de kosten zijn die wij berekenen voor reinigen dakpannen. Een concreet antwoord kunnen wij hier helaas niet op geven, omdat dit afhangt van de conditie en de oppervlakte van uw dak. Om deze reden komen wij in overleg bij u langs om te kijken hoe de werkelijke staat van uw dak is en hoe groot de oppervlakte is. Nadat wij alles in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs.

Reinigen dakpannen alleen mogelijk in combinatie met impregneren

Bij Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda bieden wij reinigen dakpannen uitsluitend in combinatie met impregneren aan. Wij lichten dit graag toe. Wanneer wij uw dakpannen met geavanceerde apparatuur gereinigd hebben, dan komen de poriën van dakpannen waarvan een deel van de waterafstotende toplaag is afgesleten bloot te liggen. Wanneer geen impregneercoating wordt aangebracht hebben algen, mossen en roetdeeltjes vrij spel en kunnen zij versneld voor scheurtjes en breuken in uw dakpannen gaan zorgen. Dit gaat onherroepelijk voor lekkages zorgen. Wanneer u wel voor duurzaam impregneren kiest, zorgt de impregneercoating ervoor dat er een nieuwe waterafstotende laag op uw dakpannen komt. Zeker wanneer u dit steeds op tijd laat doen gaan uw dakpannen een mensenleven lang mee. Vanzelfsprekend ontvangt u op alle door ons verrichte dak- en gevelwerken in de regio West-Brabant een duurzame garantie.

Reinigen dakpannen in combinatie met impregneren is bij Wildhagen Dak- en Geveltechniek goedkoper dan u denkt. Zeker wanneer u het reinigen dakpannen gelijktijdig collectief met bewoners uit uw straat wil laten uitvoeren.

landscaper-pressure-wash-final

Voor het maken van een afspraak