Platte daken Breda met 10 jaar garantie op arbeid en materiaal

Platte daken Breda met 10 jaar garantie op arbeid en materiaal

Bij dé gecertificeerd dakdekker Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een allround dakdekkersbedrijf dat gecertificeerde dak- en gevelwerken aanbiedt in het westelijk deel van de provincie Noord-Brabant. In het bijzonder op het gebied van bitumineuze platte daken Breda staan wij bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in relatie tot de garantie die wij aanbieden.

Als gecertificeerd dakdekker platte daken Breda berekenen wij voor het leggen van een A-merk bitumineuze dakbedekking een aantrekkelijk marktconforme prijs. Daar komt nog eens bij dat wij zowel op de A-merk dakbedekking en de arbeid een schriftelijke garantie aanbieden van maar liefst 10 jaar! Doe dat ons maar eens na.

Antwoord op de vraag waarom wij 10 jaar garantie kunnen aanbieden

Een toenemend aantal collega dakdekkers in Breda vraagt zich af hoe dit mogelijk is. Wij kunnen dit doen door bewust keuzes te maken. Zo werken onze allround en gecertificeerde dakdekkers Breda uitsluitend binnen een beperkt verzorgingsgebied. In ons geval is dat het westelijk deel van de provincie Noord-Brabant. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend A-merk materialen, die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Deze aanmerkelijk betere kwaliteit bitumineuze dakbedekking zorgt er voor, dat wij uitgezonderd calamiteiten nooit terug hoeven te komen omdat er problemen zijn.

Platte daken

Kies daarom voor dakdekker Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda

Platte daken

Kwaliteit betaalt zich terug. Dit is de reden, dat steeds meer gezinnen en bedrijven voor dakdekkersbedrijf Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda kiezen. Top kwaliteit voor een marktconforme prijs! Bent u bijna aan een nieuwe bitumineuze dakbedekking toe? Probeer dit dan te combineren met uw buren, zodat u voor een lagere prijs in aanmerking komt. Wanneer u in een eengezinswoning woont, is de kans groot, dat ook u buren toe zijn aan vervanging van hun platte daken. Maak een vrijblijvende afspraak op locatie voor een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Denk ook aan duurzame isolatie. Die is dankzij subsidieregelingen van de overheid nu extra aantrekkelijk.

Raadpleeg voor het maken van een afspraak