Pannendak vervangen en isoleren: een win-win situatie!

Pannendak vervangen en isoleren: een win-win situatie!

Woningeigenaren in Oosterhout hebben profijt van een geïsoleerd nieuw dak

Als u uw pannendak in Oosterhout en omstreken op korte termijn moet laten vervangen, dan is het zeer interessant om het vernieuwen van uw dak te combineren met het laten aanbrengen van dakisolatie. Met een goed geïsoleerd nieuw dak kunt u niet alleen weer jarenlang probleemloos vooruit, een nieuw dak inclusief isolatie betekent ook dat u minder warmte verliest via uw dak waardoor uw energieverbruik omlaag zal gaan. Dit is zowel gunstig voor uw portemonnee als voor het milieu. En aan pannendak vervangen en isoleren Oosterhout zitten nog meer interessante voordelen vast. Hier vertellen we u graag meer over!

Laat uw pannendak vervangen en isoleren Oosterhout door een professional

Het feit dat u maximaal profijt zult halen uit deze investering maakt pannendak vervangen en isoleren Oosterhout een echte win-win situatie voor woningeigenaren, mits u de werkzaamheden laat uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf. Hiervoor bent u bij Wildhagen dak- en geveltechniek aan het juiste adres. Onze dakdekkers zijn vakbekwaam en ervaren in hun vak en kunnen op een professionele wijze uw pannendak vervangen en isoleren. Ook als u in de omgeving van Oosterhout woont, zoals in Geertruidenberg of Raamsdonksveer staan de dakdekkers van Wildhagen graag voor u klaar om u te helpen aan een uitstekend geïsoleerd en betrouwbaar nieuw pannendak.

Pannendak vervangen en isoleren

Wat levert een nieuw geïsoleerd pannendak u op?

Pannendak vervangen en isoleren

Naast een besparing op uw energieverbruik levert een geïsoleerd nieuw pannendak u als woningeigenaar in Oosterhout en omstreken nog meer gunstige voordelen op. Hieronder ziet u alle voordelen van pannendak vervangen en isoleren door dakdekkersbedrijf Wildhagen op een rij.

 • 1

  U verlaagt uw energieverbruik doordat het isolatiemateriaal de warmte beter binnenhoudt. Dit scheelt u aanzienlijk op uw energierekening.

 • 2

  Uw woning stijgt in waarde op de woningmarkt.

 • 3

  U heeft minder last van tocht in huis, waardoor uw woonklimaat comfortabeler aanvoelt.

 • 4

  Uw energielabel verbetert.

 • 5

  De isolatiematerialen zijn ook geluiddempend waardoor u geen last meer heeft van geluidsoverlast.

 • 6

  U komt in aanmerking voor isolatiesubsidie van 15% voor de pannendak vervangen kosten via de Rijksoverheid.

Wilt u weten wat de investeringskosten zijn?