Pannendak reinigen Breda Dongen Etten-Leur Roosendaal

Pannendak reinigen Breda Dongen Etten-Leur Roosendaal

Een professionele impregneer coating zorgt voor extra bescherming

In meerdere opzichten is het belangrijk dat u periodiek uw pannendak reinigen laat, want anders zal de waterafstotende deklaag van uw dakpannen langzaam verdwijnen. De gevolgen laten zich eenvoudig raden. Op plaatsen waar de waterafstotende deklaag is weggesleten zullen de poriën bloot komen te liggen met als gevolg dat hier vochtproblemen gaan ontstaan. In het begin zal dat beperkt blijven tot kleine lekkages, maar wanneer vocht, algen en mosgroei zich hierin kunnen gaan hechten ontstaan barstjes en gaan uw dakpannen op den duur scheuren vertonen. De levensduur van uw dakpannen zal halveren, terwijl periodiek uw pannendak reinigen juist zorgt voor een toename van de levensduur met wel 50%. Kortom uw pannendak reinigen is een meer dan uitstekende investering.

Pannendak reinigen en impregneren zorgt voor toegevoegde waarde

Zoals bovenstaand beschreven zorgt periodiek uw pannendak reinigen in combinatie met impregneren voor een verlenging van de levensduur met tientallen jaren. Deze kosten kunt u tientallen jaren uitsparen. Deze besparing overstijgt royaal de investeringskosten van enkele keren uw pannendak laten reinigen inclusief impregneren. Maar ook esthetisch levert een pannendak reinigen het nodige op. Zeker wanneer u pannendak reinigen in Breda, Dongen, Etten-Leur of Roosendaal combineert met gevel reinigen door de gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Uw woning blijft er dan als nieuw uitzien hetgeen absoluut het woonplezier ten goede komt. Mocht u onverhoopt uw woning gaan verkopen, dan blijkt uit statistieken dat een woning 10 tot 20% meer oplevert. Dat is toch mooi meegenomen. Dus een pannendak reinigen is een lucratieve investering. Zeker wanneer u op een spaarrekening 0% rente ontvangt.

Maatwerk offerte ontvangen voor pannendak reinigen en impregneren

Wanneer u wilt weten wat de kosten zijn voor uw pannendak reinigen inclusief impregneren, dan komen wij graag bij u langs voor het opstellen van een maatwerk offerte. Laat u ook in positieve zin verrassen wat de investeringskosten zijn.

Raadpleeg voor het maken van een afspraak voor een maatwerk offerte de rubriek contact