Oude dakpannen reinigen impregneren coaten

Oude dakpannen reinigen impregneren coaten

Willdagen Daktechniek Breda Oosterhout Etten-Leur Roosendaal

Voor oude dakpannen reinigen, impregneren of coaten in de regio West-Brabant kunt u beste een beroep doen op Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Als gecertificeerd allround dakdekkersbedrijf Breda beschikken wij over dakdekkers die niet alleen vakbekwaam maar ook gecertificeerd zijn. Dit is een van de redenen, dat wij op veel van onze dakwerken zelfs 10 jaar garantie geven. Maar laten we terug gaan naar oude dakpannen reinigen.

 Wanneer wij voor een deskundigenoordeel gevraagd worden of het reinigen van oude dakpannen nog zinvol is, dan komt eigenaar Janus Wildhagen op afspraak bij u langs. Wanneer blijkt dat de dakpannen na een grote onderhoudsbeurt in combinatie met coaten of impregneren nog 10 – 20 jaar mee kunnen adviseren wij hier absoluut voor te kiezen. U bent dan niet alleen een stuk goedkoper uit, maar dit geeft u ook tijd om de komende 10 tot 20 jaar te sparen voor een nieuw pannendak. Dat is wat u noemt een win-win situatie.

Oude dakpannen reinigen dient uiterst zorgvuldig te gebeuren

Bij Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda houden wij van transparantie. Wanneer oude dakpannen reinigen mogelijk is, dan brengen wij de afmetingen in kaart zodat wij u een maatwerk offerte kunnen geven. Wanneer onze dakdekkers de oude dakpannen op basis van stoomreinigen voorzichtig en uiterst zorgvuldig hebben schoongemaakt, dan zien zij er een stuk beter uit. Om de waterafstotende toplaag van uw dakpannen weer volledig te herstellen zullen de dakpannen geïmpregneerd moeten worden of worden voorzien van een coating. Kiest u voor een coating dan kunt u de dakpannen zelfs van een nieuwe kleur voorzien. Dan lijkt het net alsof u nieuwe pannen op uw dak heeft gelegd. Op basis van uw keuze ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs.

Oude dakpannen reinigen

Wilt u weten of uw oude dakpannen reinigen nog mogelijk is? Raadpleeg dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte de rubriek contact