Metselwerk impregneren zorgt voor behoud van uw buitenmuren

Metselwerk impregneren zorgt voor behoud van uw buitenmuren

Bel Wildhagen Geveltechniek Breda Roosendaal Oosterhout Etten-Leur

De meeste woning eigenaren staan er niet bij stil, maar net als de kozijnen en deuren van uw woning dienen de buitenmuren periodiek onderhouden te worden. Wanneer u dit niet doet zult u ongetwijfeld kunnen waarnemen, dat donkere vochtplekken en algen, mossen en zwarte aanslag zichtbaar gaan worden. En dat duidt op slijtage van de waterafstotende toplaag van uw metselwerk. De gevolgen laten zich eenvoudig raden. Vochtdoorslag, kleine barstjes in de muurstenen, voegen die beschadigd zijn en scheurvorming. Door op tijd voor metselwerk impregneren te kiezen stopt u dit slijtage proces. Afhankelijk van de plaats waar uw woning staat hoeft metselwerk impregneren slechts eens in de 10 tot 20 jaar te gebeuren.

Via metselwerk impregneren wordt de waterafstotende toplaag hersteld

De waterafstotende toplaag van uw metselwerk kan relatief eenvoudig hersteld worden via metselwerk impregneren. Als dit op de juiste wijze gebeurt, functioneert deze bij normaal gebruik weer voor een periode van 10 tot 20 jaar. Om metselwerk duurzaam te kunnen impregneren dient de ondergrond brandschoon te zijn. Wanneer u in de regio West-Brabant woont, dan hebben de gecertificeerde specialisten van Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda een aantrekkelijke maatwerk oplossing voor u. Bovendien kunnen zij u snel van dienst zijn, omdat zij uitsluitend werken binnen de regio West-Brabant.

landscaper-pressure-wash-final

Werkwijze metselwerk reinigen en impregneren Breda Roosendaal Dongen

Wanneer u woonachtig bent in de regio West-Brabant en wilt weten wat de kosten zijn voor metselwerk impregneren en reinigen, dan komen wij altijd op afspraak bij u langs. Wij onderzoeken dan wat de actuele conditie van het metselwerk is, de staat van de voegen en brengen de oppervlakte van het metselwerk in kaart. Wanneer dat in kaart is gebracht ontvangt u van ons een maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs voor metselwerk impregneren en reinigen.

landscaper-pressure-wash-final

Gaat u akkoord met de offerte, dan plannen wij in overleg met u een datum in wanneer de werkzaamheden zullen starten.