Kosten gevelreiniging en voegen per m2 West-Brabant

Kosten gevelreiniging en voegen per m2 West-Brabant

Gecertificeerd gevelspecialist Breda werkt met maatwerk offertes

Als gecertificeerd dak- en gevelspecialist Breda ontvangen wij dagelijks aanvragen hoe hoog bij ons de kosten gevelreiniging en voegen per m2 zijn? Als gecertificeerd dak- en gevelspecialist voor West-Brabant kunnen wij u hier niet direct een antwoord op geven, omdat wij werken met maatwerk offertes en all-in prijzen. Om u een concreet antwoord op uw vraag te kunnen geven komen wij voor het opstellen van een vrijblijvende maatwerk offerte graag naar de woning toe. Onze gevelspecialist kan dan zien wat de actuele staat van uw gevel(s) is en hoe groot de oppervlakte van de gevels is die gereinigd moeten worden. Wanneer dit in kaart is gebracht ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs, zodat u precies weet hoe hoog de investeringskosten zijn. Achteraf wordt u bij Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda dus niet met onaangename verrassingen geconfronteerd.

Gevel impregneren mag beslist niet worden overgeslagen

In de maatwerk offerte van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda staat altijd een all-in prijs vermeld. Deze prijs is gebaseerd op de specifieke kosten gevelreiniging en voegen per m2 inclusief het impregneren van de gevel. Alleen gevelreiniging zou ronduit desastreuze gevolgen voor u gevels hebben. Door intensief stoom reinigen komen de slijtageplekken in de toplaag van uw gevelstenen open en bloot te liggen. Wanneer u niet voor gevel impregneren zou kiezen, dan houdt niets de groei van algen, mossen, vuil en water tegen. Gevolg: donkere vochtplekken in de gevel van uw woning en een spectaculaire groei van algen, mossen en roetdeeltjes. Bovendien vindt versneld slijtage van uw gevelstenen plaats met alle gevolgen van dien.

10 Jaar garantie op dak- en gevelwerken bij normaal gebruik

Als gecertificeerd dak – en geveltechniek bedrijf voor de regio West-Brabant geven wij vele jaren garantie op door ons verrichte dakwerken. Voorwaarde is wel, dat u kiest voor het totale plaatje dus inclusief gevel impregneren! Anders is het niet mogelijk om enige vorm van garantie aan te bieden. Als gecertificeerd dak- en geveltechniek bedrijf uit Breda staan wij voor kwaliteit voor een marktconforme prijs. Wilt u weten wat de exacte kosten gevelreiniging en voegen per m2  inclusief impregneren zijn?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte