Impregneren stenen muur is moeilijker dan u denkt

Impregneren stenen muur is moeilijker dan u denkt

Impregneren kan alleen duurzaam op een brandschone ondergrond

Steeds meer particulieren zijn ervan doordrongen, dat het periodiek impregneren stenen muur goed is voor het behoud van uw woning. Wanneer u dit op tijd laat doen voorkomt u dat er donkere vochtplekken in uw muren ontstaan en dat algen en mossen schade toebrengen aan uw stenen en voegen. Op het gebied van muren schoonmaken en impregneren kunnen de gecertificeerde gevelspecialisten van Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda u snel van dienst zijn. Voorwaarde is wel, dat u woont in de regio West-Brabant, want uitsluitend in deze regio biedt Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda haar diensten aan. Dit heeft alles te maken met de gecertificeerde dakdekkersdiensten die worden aangeboden. Tijdens de start van het bedrijf heeft eigenaar Wildhagen er bewust voor gekozen, dat klanten 24/7 een beroep kunnen doen op de dienstverlening. Dit is alleen mogelijk wanneer men voor een afgebakend gebied kiest.

Wanneer is het tijd voor impregneren stenen muur?

Dat kan sterk verschillen. Veel hangt af van de plaats waar  een woning staat en de kwaliteit van de stenen. Gemiddeld dient het onderhoud plaats te vinden tussen de 10 en 20 jaar. Regelmatig krijgen wij de vraag voorgelegd hoe men als bewoner dit kan zien. Een mobiele telefoon of digitaal fototoestel kan u helpen. Ons advies is om 2 keer per jaar een foto te nemen en deze in een map op u pc op te slaan. De meest geschikte maanden zijn april en oktober. Als u dit jaarlijks doet ziet u na verloop van jaren vanzelf opvallende verschillen ontstaan. Wanneer u deze verschillen ziet ontstaan schakel dan voor een deskundigenoordeel (second opinion) een gecertificeerd gevelspecialist als Wildhagen Dak- en Geveltechniek in. U hoort dan van de gevel specialist of het inderdaad nodig is. In de praktijk blijkt dit in ongeveer de helft van de deskundigenoordelen inderdaad nodig te zijn. De gevelspecialist zal dan de oppervlakte van de muren in kaart brengen en u aansluitend een maatwerk offerte voor reinigen en impregneren aanbieden. Zo weet u van tevoren wat de exacte kosten zijn.

Maatwerk offerte voor reinigen en impregneren stenen muur ontvangen?

Neem telefonisch contact met ons op wanneer u een maatwerk offerte wilt ontvangen voor het reinigen en impregneren stenen muur door een gecertificeerd gevelspecialist van Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact.