Impregneren muur zelf doen af laten doen door vakman?

Impregneren muur zelf doen af laten doen door vakman?

Een muur impregneren kan alleen op een brandschone ondergrond

Wat is verstandig? Uit kostenoverwegingen impregneren muur zelf gaan doen met het risico dat het niet op de juiste wijze wordt gedaan. Of u kiest ervoor om impregneren muur over te laten aan de vakman. De gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda weten als geen ander wat de gevolgen zijn.

Impregneren muur heeft alleen zin op een brandschone ondergrond!

Vrijwel wekelijks wordt er een beroep gedaan op de expertise van de gecertificeerde gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda, omdat men forse vochtproblemen heeft met een buitenmuur. Wanneer een van onze gevelspecialisten komt kijken blijkt de oorzaak vaak te zijn, dat men het impregneren muur zelf ter hand heeft genomen en vergeten is om de muur grondig te reinigen. Gevolg is, dat het vocht niet naar buiten kon en o.a. de groei van algen is doorgegaan. Een ander probleem dat wij helaas vaak constateren is, dat de voegen tussen de muurstenen vaak versleten zijn en vocht / regen hier eenvoudig doorheen kunnen komen. Pas daarom goed op wat u doet, want goedkoop wordt dan echt duurkoop.

Werkwijze impregneren muur door gevelspecialisten

Wildhagen Dak- en Geveltechniek is een gecertificeerd dakdekker en gevelspecialist die gevestigd is in Breda. U kunt ons inhuren wanneer u woont in de regio West-Brabant. Wanneer u ons benadert voor duurzaam impregneren muur dan komen wij op afspraak altijd op onze kosten bij u langs om te zien in welke conditie uw muren zijn. Wanneer het verantwoord is om uw muren professioneel te reinigen en impregneren ontvangt u aan het einde van ons bezoek een maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs. Zo weet u precies waar u als klant eventueel aan toe bent. Vanzelfsprekend ontvangt u op onze gevelwerken garantie, want wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat graag met u een langdurige relatie wil opbouwen.

Wilt u exact weten wat professioneel schoonmaken muur en impregneren muur u kost?