Impregneren gevel voorkomt problemen en kosten

Impregneren gevel voorkomt problemen en kosten

Een goede impregneercoating maakt uw gevel water- en vuilafstotend

Wanneer in de gevels van uw woning donkere en zwarte plekken zichtbaar worden en er sprake is van steeds meer algen en mossen, dan is het de hoogste tijd voor een periodieke onderhoudsbeurt. De donkere plekken is vochtdoorslag. De zwarte plekken is aanslag van roetdeeltjes die, in combinatie met zure regen en wind, in de gevelstenen naar binnen zijn gedrongen. Hopelijk heeft u niet te lang gewacht. Wanneer ook sprake is van algen en mossen wijst dit op ernstige vochtvorming in de gevels van uw woning. Oorzaak: de toplaag van de muurstenen is (ernstig) versleten. Hopelijk kunnen onze vakmensen de toplaag weer herstellen door het duurzaam impregneren gevel.

Impregneren gevel kan uitsluitend op een volstrekt schone ondergrond

Wanneer u ons gecertificeerde daktechniek en gevelonderhoudsbedrijf in Breda benadert voor een offerte, dan komen wij altijd op onze kosten volgens afspraak bij u langs. Waarom? Als gecertificeerd bedrijf werken wij met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen die wij baseren op de actuele situatie ter plaatse. Hiermee voorkomen wij, dat een verkeerde offerte wordt afgegeven en/of de staat van uw gevels dermate slecht is dat wij deze niet duurzaam kunnen schoonmaken. Wanneer wij dat constateren is impregneren gevel niet aan de orde, omdat wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid voor een aantrekkelijke marktconforme prijs.

Als de staat van de gevels van uw woning geschikt is om grondig te reinigen brengen wij de afmetingen van uw gevels in kaart. Aansluitend ontvangt u een schriftelijke maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs. In deze prijs nemen wij meestal het impregneren gevel mee. Na  een professionele gevelreiniging door Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda liggen de poriën van de gevelstenen waarvan de toplaag versleten is voor een deel bloot. Door een impregneercoating aan te brengen, die uitsluitend geleverd wordt aan gecertificeerde gevelspecialisten, worden de stenen na het opdrogen waterafstotend en vuilafstotend.

Maatwerk offerte inclusief all-in prijs voor impregneren gevel ontvangen

Woont u in de regio West-Brabant? Dan komen wij op afspraak bij u langs voor het uitbrengen van een maatwerk offerte inclusief all-in prijs die gebaseerd is op de actuele situatie ter plaatse.