Dakpannen impregneren herstelt de waterafstotende toplaag

Dakpannen impregneren herstelt de waterafstotende toplaag

Periodiek onderhoud verdubbelt de levensduur van uw dakpannen

Dankzij nieuwe technieken en inzichten kan vandaag de dag een pannendak een mensenleven lang meegaan. Voorwaarde is wel, dat u de te dakpannen impregneren op tijd laat verzorgen door een gecertificeerd dak- en gevelspecialist als Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Niet alleen zijn de dakdekkers en gevelspecialisten allen gecertificeerd, maar daarnaast werkt Wildhagen Dak- en Geveltechniek uitsluitend met A-merk producten.

Hierdoor kunnen kwaliteit en duurzaamheid door ons gegarandeerd worden.

Waarom moet periodiek gekozen worden voor impregneren dakpannen?

Eigenaar Janus Wildhagen van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda heeft een hekel aan het woord moeten. Maar toch is MOETEN een voorwaarde voor het behoud van uw dakpannen. Wij leggen dat graag aan u uit. Elke dakpan beschikt over een waterafstotende toplaag. Deze toplaag zorgt er voor, dat er geen water naar binnen kan dringen in uw woning of bedrijfspand. Door atmosferische- en weersinvloeden slijt deze waterafstotende toplaag na verloop van 10 tot 20 jaar en ontstaan er zwakke plekken. In deze plekken kunnen algen en mossen tot ontwikkeling komen. Bovendien versterken de minuscule worteltjes dit slijtage proces nog eens. Gevolg scheurtjes en zelfs breuken kunnen in de dakpannen ontstaan. Dit zorgt voor kleine lekkages en aantasting van het dakbeschot.

Laat het niet zo ver komen en kies voor dakpannen impregneren

Een professioneel impregneermiddel herstelt uw toplaag weer volledig. Er is alleen een probleem. Duurzaam dakpannen impregneren kan alleen op een brandschone ondergrond. Wanneer dit niet het geval is, dan blijft het ímpregneermiddel niet duurzaam zitten. U dient uw pannendak dan ook eerst professioneel te laten reinigen door een gecertificeerd bedrijf als Wildhagen Dak- en Geveltechniek. Als allround dak- en gevelspecialist beschikken wij niet alleen over de expertise om dat goed te kunnen doen, maar ook over de apparatuur die nodig is voor het duurzaam stoomreinigen dakpannen. Onze gecertificeerde vakmensen kunnen beschikken over de Colorado 350.

Vraag een maatwerk offerte inclusief all-in prijs aan

Als allround gecertificeerd dak- en gevelreinigingsbedrijf werken wij met maatwerk offertes. Zo weet u wat de eventuele investeringskosten zijn voor het reinigen- en dakpannen impregneren. Daar heeft u als klant recht op. Bent u benieuwd wat de investeringskosten zijn?

Bent u benieuwd wat de investeringskosten zijn? Neem dan voor het maken van een afspraak op locatie telefonisch contact met ons op.