Impregneren buitenmuur Breda Oosterhout Etten-Leur

Impregneren buitenmuur Breda Oosterhout Etten-Leur

Kies dan voor een gecertificeerde gevelspecialist omgeving Breda

Voor het duurzaam impregneren buitenmuur in Breda, Oosterhout, Etten-Leur of Bergen op Zoom doet u er verstandig aan om dit uit te besteden aan een gecertificeerd gevelspecialist uit uw eigen regio. U heeft dan de zekerheid, dat de werkzaamheden op een correcte manier worden uitgevoerd. Bovendien ontvangt u bij een gecertificeerde gevelspecialist garantie en dat is een waarborg voor vele jaren probleemloos wonen.

Impregneren buitenmuur alleen mogelijk op een schone ondergrond

Voordat we een buitenmuur kunnen impregneren zal deze met geavanceerde apparatuur grondig gereinigd moeten worden en dienen de voegen tussen de muurstenen niet versleten te zijn. Wanneer dit wel het geval is zullen deze verwijderd en vernieuwd moeten worden, anders heeft het impregneren buitenmuur geen enkele zin. Daarnaast werken wij als bedrijf met maatoffertes. Als klant heeft u in onze ogen recht om te weten wat de exacte kosten zijn voor het reinigen en impregneren van uw buitenmuren zonder verrassingen achteraf. Om deze reden komt een van de ervaren gevelspecialisten van Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Breda altijd bij u langs om de buitenmuren te inspecteren en in kaart te brengen. Zijn uw buitenmuren geschikt om gereinigd en geïmpregneerd te worden dan ontvangt u aansluitend een schriftelijke offerte met daarin opgenomen een all-in prijs. Voor deze prijs worden alle gevelwerken verricht en zijn ook alle materialen inbegrepen.

Planning reinigen buitenmuur en impregneren buitenmuur

Wanneer u akkoord bent met de offerte voor reinigen buitenmuur en impregneren buitenmuur wordt een datum afgesproken. De werkzaamheden worden conform afspraak uitgevoerd. Zoals bovenstaand aangegeven zijn alle producten en materialen bij Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Breda inbegrepen. Wel dienen de gevels vrij toegankelijk en bereikbaar te zijn. Na de werkzaamheden zijn uw buitenmuren voor vele jaren waterafstotend en vuilafstotend. Dat is een zekerheid die wij durven te bieden.

Wilt u weten wat de investeringskosten zijn voor het schoonmaken en impregneren van uw buitenmuur?