Gevelrenovatie Breda Dongen Etten-Leur Oosterhout Roosendaal

Gevelrenovatie Breda Dongen Etten-Leur Oosterhout Roosendaal

De allround gevelspecialisten voor complete gevelrenovatie West-Brabant

Gevelspecialist Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda kunt u niet alleen inschakelen voor het periodiek onderhoud van gevels en daken in West-Brabant. U kunt onze vaklieden ook inschakelen voor gevelrenovatie in de regio’s Breda, Dongen, Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal wanneer blijkt dat periodiek onderhoud niet meer volstaat.

Periodiek onderhoud voorkomt noodzaak gevelrenovatie

De gevels en dakpannen van een woning of bedrijfspand MOETEN net als het schilderwerk periodiek onderhouden worden. De reden is, dat onder invloed van atmosferische vervuiling en weersinvloeden de waterafstotende toplaag van gevelstenen en dakpannen wegslijt. Wanneer dat gebeurt en er geen periodiek onderhoud plaatsvindt, dan ontstaan algen en mossen. Gevolg: scheurtjes, vorstschade, donkere vochtplekken in de muren en voegen die afbrokkelen met als resultaat schimmelvorming in de spouwmuren. Wat we in de praktijk vaak tegenkomen is, dat klanten ons benaderen voor periodiek onderhoud. Men heeft last van vochtdoorslag (donkere plekken in de gevels), steenslag en het ruikt een beetje onfris op sommige kamers in de woning. Helaas blijkt in de praktijk maar al te vaak, dat men te lang gewacht heeft met periodiek onderhoud. De enige oplossing is dan gevelrenovatie.

Gevelrenovatie

Wat houdt gevelrenovatie in?

Gevelrenovatie

Wanneer blijkt dat beslist gevelrenovatie nodig is, om een gevel weer in conditie te krijgen dan gaan de gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda als volgt te werk. Allereerst worden alle (kapotte) voegen en gevelstenen verwijderd en de gevelstenen grondig gereinigd. Daarna worden nieuwe voegen handmatig aangebracht. Wanneer deze voegen volledig zijn opgedroogd wordt een professioneel impregneermiddel aangebracht. Deze gevelrenovatie werkzaamheden nemen vanwege de droogtijd van de voegen enkele weken in beslag. Vanwege de grote vraag naar gevelspecialisten en het beperkte aanbod van vakbekwaam personeel moet u rekening houden met een wachttijd.

Wilt u meer informatie over gevelrenovatie in regio’s Breda, Dongen, Etten-Leur, Oosterhout of Roosendaal door de ervaren gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Of wilt u een maatwerk offerte met all-in prijs? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak op locatie.