Gevelreiniging en voegen Breda Oosterhout Roosendaal

Gevelreiniging en voegen Breda Oosterhout Roosendaal

Gevelspecialist Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda helpt u snel

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een allround dakdekker en gevelspecialist die gecertificeerde diensten aanbiedt in de regio West-Brabant. U kunt de allround gevelspecialist van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda inschakelen voor alle werkzaamheden. Denk hierbij aan gevelreiniging en voegen. Omdat wij onze diensten uitsluitend aanbieden in de regio West-Brabant kunnen wij, ondanks de schaarste aan vaklieden, u snel van dienst zijn.

Maatwerk offerte voor gevelreiniging en voegen Breda Etten-Leur

Wij worden bijna dagelijks telefonisch benaderd wat de prijs is die wij voor gevelreiniging en voegen per vierkante meter berekenen. Bij Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda werken wij niet met zogenaamde vanaf prijzen per vierkante meter. Wanneer u bij ons een prijs opvraagt, dan komen wij op afspraak bij u langs om de gevel in kaart te brengen. Wij onderzoeken dan wat de conditie van de gevel is en brengen de afmetingen in kaart. Als onze gevelspecialist dit gedaan heeft, dan ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte van ons. In deze offerte is een vaste all-in prijs opgenomen waarvoor de genoemde werkzaamheden worden verricht. Dus bij de gecertificeerde gevelspecialist van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda wordt u achteraf niet onaangenaam verrast met bijkomende kosten.

Planning aanvang werkzaamheden en garantie

Al onze werkzaamheden worden verricht door gecertificeerde medewerkers. Dat geldt zowel voor onze dakdekkers als gevelspecialisten. Zij hebben aantoonbaar vele jaren ervaring en kunnen u, indien gewenst, referenties geven van kleine en grote projecten die zij de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Wanneer u akkoord bent met de maatwerk offerte, dan stellen wij in overleg een datum vast wanneer gevelreiniging en voegen zullen starten. Op al onze werken ontvangt u vanzelfsprekend garantie. De lengte van de garantie hangt af van de werkzaamheden waarvoor u ons bedrijf inhuurt. Wanneer uw gevel toe is aan een grote onderhoudsbeurt komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor het uitbrengen van een maatwerk offerte voor gevelreiniging en voegen.

Voor het maken van een afspraak