Gevelreiniging en impregneren Breda Roosendaal Zundert

Gevelreiniging en impregneren Breda Roosendaal Zundert

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda biedt een maatwerk oplossing

Om de waterafstotende toplaag van uw gevels in topconditie te houden is het van groot belang, dat u eens in de 10 tot 20 jaar voor gevelreiniging en impregneren kiest. Wanneer u dat op tijd laat doen, door een gecertificeerd dak- en gevelspecialist als Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda, is de kans op problemen en kosten te verwaarlozen. Bovendien ziet de gevel van uw woning er gedurende jaren weer als nieuw uit, omdat het impregneermiddel dat wij gebruiken niet alleen de waterafstotende toplaag herstelt, maar ook vuilafstotend is. Dit is wat we noemen een echte win-win situatie.

Waarom altijd kiezen voor gevelreiniging en impregneren?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Een professioneel impregneermiddel hecht alleen op een brandschone ondergrond. Wanneer er vuilresten, algen en mossen blijven zitten in de poriën van de gevelstenen dan kan het impregneermiddel hier niet komen. Algen, mossen en vuilresten, zoals roetdeeltjes in combinatie met zure regen, kunnen gewoon verder gaan. Wanneer hier impregneer overheen komt, dan hebben ze zelfs een beschermende laag gekregen. Als gecertificeerd dak en gevelspecialist voor West-Brabant adviseren wij daarom altijd voor gevelreiniging en impregneren te kiezen.

Gevelreiniging en impregneren

De beste methode voor gevelreiniging is stoomreiniging met de Colorado 350

Gevelreiniging en impregneren

Wanneer u de prijs wilt weten voor het reinigen en impregneren van uw gevels, dan komt Janus Wildhagen altijd op afspraak kijken wat de status is van uw gevel. Blijkt deze aan de minimale eisen voor stoomreinigen te voldoen, dan ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs. Vaak wordt in deze offerte ook de prijs voor impregneren opgenomen. U weet dan precies wat de investeringskosten zijn van gevelreiniging en impregneren. Gaat u akkoord met de offerte, dan plannen we in overleg een datum in wanneer gestart gaat worden met de werkzaamheden.

Spreekt onze werkwijze u aan en wilt u graag een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen?