Gevelreiniging Breda verwijdert de grauwsluier van uw woning

Gevelreiniging Breda verwijdert de grauwsluier van uw woning

U woning ziet er na een professionele gevelreiniging weer als nieuw uit

Wanneer u in de regio Breda rijdt ziet u steeds meer rijtjeswoningen, die er in de positieve zin van het woord uitspingen. De gevels en daken zien er als nieuw uit. Het lijkt wel of ze later gebouwd zijn. Dit is wat wij met gevelreiniging Breda voor uw kunnen realiseren. Mocht u ooit van plan zijn om uw woning te verkopen, dan hoeft het geen verder betoog dat u uw woning snel en voor een hoger bedrag zult verkopen. Dit is een voorbeeld wat professionele gevelreiniging Breda door Wildhagen Daktechniek & Onderhoud binnen 2 werkdagen voor u kan waar maken. Uw investering voor gevelreiniging Breda verdient u ruimschoots terug.

Oorzaak ontstaan grauwsluier bij woningen in de regio Breda

Milieuvervuiling is niet alleen van invloed op dieren, mensen en de natuur. Dat geldt ook voor onze woningen. Een combinatie van fijnstof, smog, zure regen, vliegtuigen, algen en mossen zet zich af op de daken en gevels van onze woningen. Er vormt zich in de loop der tijd als het ware een grauwsluier over woningen heen, zonder dat wij het ons gewaar worden. Zo geleidelijk vindt dit proces plaats. Pas wanneer in uw straat een eigenaar van een woning besluit om gevelreiniging Breda door Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda te laten doen wordt het grote verschil zichtbaar.

Gevelreiniging Breda ook voor behoud van uw stenen en dakpannen

Niet alleen voor het verwijderen van de grauwsluier bevelen wij gevelreiniging Breda aan. Door de gevels en dakpannen van uw woning professioneel te reinigen worden algen en mossen verwijderd. Hierdoor wordt zichtbaar of er lichte beschadigingen in uw stenen en/of dakpannen zitten. Ook kunnen we zien of u stenen en dakpannen nog voldoende waterafstotend zijn. Wanneer dit niet het geval is kunnen we na de gevelreiniging Breda de gevels en dakpannen voorzien van een speciale coating. Hierdoor worden uw dakpannen en gevels weer voor jaren waterafstotend en voorkomt u vochtvorming en het ontstaan van schimmels in spouw– en binnenmuren.

Heeft u vragen over professionele gevelreiniging Breda? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kunt u 7 dagen per week doen. Voor onze gegevens raadpleegt u de rubriek contact