Gevel voegen en impregneren werk voor gevelspecialisten

Gevel voegen en impregneren werk voor gevelspecialisten

Kies daarom als inwoner West-Brabant voor Wildhagen Dak- en Geveltechniek

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een gecertificeerd bedrijf, dat uitsluitend in de regio West-Brabant gecertificeerde allround daktechniek en geveltechniek diensten aanbiedt. Als team hebben wij bewust voor de regio West-Brabant als verzorgingsgebied gekozen, omdat wij klanten dan ook bij calamiteiten snel kunnen helpen. De ervaren gevelspecialisten van ons bedrijf kunt u inschakelen voor een groot aantal specifieke diensten. Denk hierbij aan gevel stoomreinigen, gevel voegen en impregneren. Vanwege de schaarste naar vakbekwaam personeel bieden wij gevel voegen uitsluitend in combinatie met gevel stoomreinigen of gevel impregneren aan.

Wanneer is gevel voegen en impregneren aan de orde?

Problemen met de voegen van gevels openbaren zich meestal, wanneer een van onze gevelspecialisten langskomt voor het opstellen van een maatwerk offerte voor gevelreiniging inclusief gevel impregneren. Wanneer tijdens het in kaart brengen van de actuele staat van een gevel blijkt, dat het voegwerk tussen de gevelstenen dermate ernstig is weggesleten zal dit vernieuwd moet worden. Men heeft dan helaas te lang gewacht met het periodiek onderhoud van de gevels. Gevel schoonmaken en impregneren heeft dan geen zin, omdat vocht vrij spel heeft om via het versleten voegwerk in de muur naar binnen te dringen. Donkere vochtplekken (vochtdoorslag), algen en mossen kunnen ongestoord verder groeien en hun vernietigende werk doen. Als een van de weinige bedrijven kan Wildhagen Dak- en Geveltechniek ook voegen verwijderen en vernieuwen aanbieden. Wij doen dit alleen in combinatie. Dus gevel voegen en impregneren is een mogelijkheid.

Onze gecertificeerde gevelspecialisten kunnen u relatief snel helpen met gevel voegen en impregneren, omdat wij uitsluitend werken in de regio West-Brabant. Zijn de voegen van uw gevel(s) voor een groot deel weggesleten?

landscaper-pressure-wash-final

Neem dan voor een deskundigenoordeel en een vrijblijvende maatwerk offerte contact met ons op.