Gevel stoomreinigen een garantie voor een schone gevel

Gevel stoomreinigen Breda Etten-Leur Oosterhout Roosendaal

Atmosferische vervuiling algen mossen worden tot in de poriën verwijderd

Om een gevel duurzaam te kunnen impregneren zal deze grondig gereinigd moeten worden. Doet men dat niet, dan kan het impregneermiddel zich niet goed hechten aan de stenen en zal het impregneermiddel al binnen één jaar aan kracht inboeten. Dit wordt helaas door nogal wat woningbezitters onderschat gezien het aantal problemen waarvoor onze expertise met grote regelmaat wordt ingeroepen. U voorkomt gevel problemen door professioneel gevel stoomreinigen toe te laten passen.

Gevel stoomreinigen geeft verreweg het beste resultaat

Waarom benadrukken wij als gecertificeerde gevelspecialist Breda het belang van een schone gevel? Dat lichten wij graag toe. Wanneer een gevel niet goed wordt schoon gemaakt blijven er resten zitten van algen, mossen en een combinatie van roetdeeltjes en zure regen. Door hier een professioneel impregneermiddel over aan te brengen kunnen algen en mossen zich verder ontwikkelen in uw gevelstenen en dat geldt ook voor de combinatie van zure regen en roetdeeltjes. Het vervelende is alleen dat u de algen, mossen en roetdeeltjes niet kunt verwijderen, omdat er een beschermende laag impregneer coating overheen ligt. Laat daarom, wanneer u in West-Brabant woont, uw gevel stoomreinigen door een gecertificeerde gevelspecialist van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Hij weet als geen ander hoe hij uw gevel moet schoonmaken, zodat deze duurzaam geïmpregneerd kan worden met een impregneermiddel voor professioneel gebruik.

Zijn de gevels van uw woning aan een grote onderhoudsbeurt toe?

Wanneer de gevels van uw woning aan een periodieke onderhoudsbeurt toe zijn komen wij graag bij u langs voor het uitbrengen van een maatwerk offerte gevel stoomreinigen en impregneren. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Waarom komt onze gevelspecialist altijd eerst kijken voor het uitbrengen van een offerte naar de gevels die gereinigd moeten worden? Hij wil eerst zien wat de conditie van de gevels is en/of gevel stoomreinigen mogelijk is. Wanneer dit het geval is brengt hij de te reinigen gevels in kaart en ontvangt u een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs. Als u met de offerte akkoord bent plannen wij in overleg met u een datum in.

Wilt u een maatwerk offerte gevel stoomreinigen ontvangen?