Gevel schoonmaken is werk voor gevelspecialisten

Gevel schoonmaken is werk voor gevelspecialisten

Profiteer van combinatietarief Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda

U woont in de regio West-Brabant en de gevel van uw woning is aan een grote onderhoudsbeurt toe. Profiteer dan van het speciale combinatietarief 2021 van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda voor gevel schoonmaken en gevel impregneren.

Waarom naast gevel schoonmaken ook gevel impregneren?

Wanneer u voor gevel schoonmaken de gecertificeerd gevelspecialist van Wildhagen Dak- en Geveltechniek inschakelt, dan wordt uw gevel zeer grondig schoongemaakt. Algen, mossen, vuil en roetdeeltjes worden tot in de openliggende poriën van de gevelstenen verwijderd. Dit moet ook wel, want anders kan de impregneer coating die wij gebruiken niet tot in de poriën doordringen. Dit laatste is een absolute voorwaarde om al uw gevelstenen voor vele jaren weer duurzaam waterafstotend te maken. Kiest u als opdrachtgever alleen voor gevel schoonmaken, dan krijgen algen, mossen, roetdeeltjes, regen en vorst vrij spel om het slijtageproces versneld door te zetten. U zult verbaasd zijn hoe snel dat gaat. Dit is ook de reden, dat wij uitsluitend gevel schoonmaken aanbieden in combinatie met gevel impregneren.

Maatwerk offerte voor gevel schoonmaken en impregneren

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een gecertificeerd bedrijf dat haar diensten aanbiedt in de regio West-Brabant. U moet dan denken aan plaatsen als Breda, Oosterhout, Dongen, Raamsdonksveer, Etten-Leur, Bergen op Zoom en Roosendaal. Als gecertificeerd bedrijf werken wij met transparante regels. Zo komen wij altijd op afspraak bij u langs wanneer u een offerte aanvraagt. Wij doen dit om te zien wat de actuele conditie van uw gevel is en de afmetingen zijn. Wanneer hier geen bijzonderheden naar voren komen ontvangt u aansluitend een vrijblijvende maatwerk offerte inclusief all-in prijs van ons. Bent u hiermee akkoord, dan wordt aansluitend een afspraak gemaakt wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Vanzelfsprekend zit er ook garantie op onze gevelwerken.

Spreekt onze werkwijze u aan?