Gevel reinigen dient eens in de 10 tot 20 jaar te gebeuren!

Gevel reinigen dient eens in de 10 tot 20 jaar te gebeuren!

De stenen van uw gevels blijven dan water- en vuilafstotend

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een gecertificeerd dak- en gevelspecialist die gekwalificeerde diensten aanbiedt in West-Brabant. Naast alle denkbare dakwerken kunt u ons bedrijf ook inschakelen voor werkzaamheden als gevel reinigen en duurzaam muren impregneren. Vooral naar professioneel gevel reinigen en muren impregneren komt steeds meer vraag. Een toenemend aantal woningbezitters ontdekt dat gevels die eens in de 10 tot 20 jaar een grote onderhoudsbeurt krijgen geen problemen geven zoals vochtplekken, gebarsten stenen en groene en zwarte aanslag. Bovendien zien de gevels van woningen er een stuk beter uit, wanneer gevel reinigen in combinatie met impregneren periodiek wordt gedaan. Bij een eventuele verkoop van de woning zorgt dit voor een gegarandeerde meeropbrengst. Dat is helemaal het geval wanneer men ook de dakpannen heeft laten reinigen en impregneren. Uw woning ziet er dan weer als nieuw uit en valt in positieve zin op.

Laat na gevel reinigen ook altijd uw gevel impregneren

Waarom is het verstandig om voor gevel reinigen te kiezen? Wanneer u niet voor gevel reinigen kiest krijgen in de loop der tijd algen, mossen, roetaanslag, vuil en zure regen vrij spel. Omdat de toplaag van uw stenen aan slijtage onderhevig is, komen de poriën van de stenen bloot te liggen. De minuscule worteltjes van algen en mossen, roet in combinatie met zure regen kunnen zich dan naar binnen ‘vreten’. Dit zorgt voor kleine scheurtjes in de stenen en op den duur zelfs voor vochtplekken. Dit proces wordt nog eens versterkt wanneer het gaat vriezen. Stenen gaan scheuren of de bovenlaag van de stenen springt van de steen af. Wanneer dit proces niet op tijd wordt tegengegaan kan dat voor vochtdoorslag, schimmelvorming in de spouwmuren en rottende kozijnen zorgen. Vandaar dat wij adviseren om periodiek voor gevel reinigen te kiezen. Professionele gevelreiniging met geavanceerde stoomapparatuur maakt uw gevels grondig en duurzaam schoon. Door ze daarna te laten impregneren worden uw gevels weer water- en zelfs vuilafstotend voor vele jaren.

Woont u in de regio West-Brabant en bent u nieuwsgierig wat de kosten zijn voor gevel reinigen inclusief gevel impregneren?

Gevel reinigen

Voor een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs