Gevel reinigen voegen en impregneren regio Breda

Gevel reinigen voegen en impregneren regio Breda

Allround en gecertificeerd gevelspecialist voor West-Brabant

Woont u in de regio West-Brabant en bent u op zoek naar een ervaren gevelspecialist? Neem dan voor een maatwerk offerte contact op met Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Wij zijn een allround en gecertificeerd geveltechniek bedrijf, dat u kunt inschakelen voor gevel reinigen voegen en impregneren in de regio West-Brabant. Buiten deze regio bieden wij onze diensten niet aan, omdat er dan onnodig veel tijd aan improductieve reisuren verloren gaan.

Wanneer wordt het tijd om een gevelspecialist in te schakelen?

Gevels van woningen zijn bij de meeste woningeigenaren een ondergeschoven kindje als het aankomt op periodiek onderhoud. Men gaat in veel gevallen pas tot een periodieke onderhoudsbeurt over, wanneer er een aanzienlijke hoeveelheid algen, mossen en zwarte aanslag zichtbaar zijn op de gevels. Vaak in combinatie met grote donkere vochtplekken. Als u dit waarneemt is het inderdaad de hoogste tijd om een gevelspecialist in te gaan schakelen. Wanneer u geen actie onderneemt worden de gevels langzaam maar zeker ‘gesloopt’ door de natuur en weersinvloeden als regen, vorst en zon.

Werkwijze van Wildhagen Dak- en geveltechniek Breda

Wanneer u onze gevelspecialist Breda benadert voor een deskundigenoordeel komen wij bij u langs om de gevels van uw woning nader te onderzoeken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Soms valt het mee en is er nog geen actie vereist. Meestal kan volstaan worden met gevel reinigen en impregneren. Is men echter helemaal te laat, dan kan gevel reinigen voegen en impregneren de enige oplossing zijn om een gevel weer  in conditie te brengen. Nadat onze gevelspecialist alles in kaart heeft gebracht ontvangt u aansluitend een advies en een maatwerkofferte van hem. Hierin staat een vaste all-in prijs opgenomen. Wanneer u met de offerte akkoord bent worden de werkzaamheden ingepland. Gaat u niet akkoord met de offerte dan bent u geen kosten verschuldigd.

Voor een deskundigenoordeel inclusief offerte voor gevel reinigen voegen en impregneren