Gevel reinigen met stoom Breda Oosterhout Etten-Leur Dongen

Gevel reinigen met stoom Breda Oosterhout Etten-Leur Dongen

Op afstand de milieuvriendelijkste methode van gevelreiniging

Eens in de 10 tot 20 jaar dienen de gevels van een woning een grote onderhoudsbeurt te krijgen, omdat de waterafstotende toplaag dan last van slijtage verschijnselen gaat krijgen. U kunt in principe zelf vaststellen wanneer het tijd voor gevel reinigen met stoom is. Wanneer in en op de gevels van uw woning een versterkte toename van algen, mossen, zwarte plekken en donkere vochtplekken waar te nemen is, dan adviseren wij u voor een deskundigenoordeel contact op te nemen met een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dak en Geveltechniek uit Breda. Een gecertificeerd gevelspecialist kan u aangeven of een gevel wel of niet toe is aan een grote onderhoudsbeurt. Wanneer dit inderdaad nodig is, kan hij u kosteloos een maatwerk begroting aanbieden met daarin een vaste all-in prijs. Zo weet u waar u qua investeringskosten aan toe bent wanneer u een beroep doet op de gecertificeerde dakdekker van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda.

Voordeel gecertificeerd gevelspecialist voor gevel reinigen met stoom

Waarom doet u er verstandig aan, wanneer u in de regio West-Brabant woont, om voor een gecertificeerd gevelspecialist van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda te kiezen? Enkele belangrijke voordelen en zekerheden:

  • U ontvangt vooraf een maatwerk begroting inclusief vaste all-in prijs

  • De gevelwerken worden verricht door gecertificeerde gevelspecialisten

  • Wij maken uitsluitend gebruik van A-merk producten en apparatuur

  • U ontvangt tot wel 10 jaar garantie op producten en gevelwerken

Dit is de reden dat steeds meer inwoners van de regio West-Brabant kiezen voor Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Onze vakmensen maken met behulp van de Colorado 350 waar wat wij met u afspreken. Om de waterafstotende toplaag weer in topconditie te brengen is impregneren beslist noodzakelijk. Wij gebruiken hiervoor een impregneercoating die bestemd en geschikt is voor professioneel gebruik. Deze coating herstelt niet alleen de waterafstotende toplaag, maar maakt uw gevels tevens vuilafstotend.

Bent u benieuwd wat de investeringskosten zijn voor gevel reinigen met stoom inclusief impregneren?

Raadpleeg dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte