Gevel reinigen met hogedrukspuit niet zonder risico

Gevel reinigen met hogedrukspuit niet zonder risico

Weet wat u doet wanneer u de gevel van uw woning zelf schoonmaakt

Het klinkt wellicht overdreven om u te waarschuwen voor de risico’s van het zelf gevel reinigen met hogedrukspuit. Maar op basis van vele jaren praktijkervaring blijkt deze waarschuwing absoluut niet overbodig te zijn. Waarvoor de hulp en expertise van onze gecertificeerde gevelspecialisten wordt ingeroepen rechtvaardigt bovenstaande waarschuwing. In de praktijk zien we voegen die totaal zijn weggespoten. Ook zien we dikwijls, dat er stukken van de gevelstenen door ondeskundig gebruik zijn afgespoten.

Schakel voor deskundigenoordeel gecertificeerde gevelspecialist Breda in

Als gecertificeerde gevelspecialist adviseren wij u om voor een deskundigenoordeel een beroep te doen op Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Zij komen op afspraak bij u langs om de gevel en de voegen te onderzoeken en beoordelen. Binnen een half uur weet u dan of het verantwoord is om zelf voor gevel reinigen met hogedrukspuit te gaan. Mocht dit het geval zijn dan sluit u elk risico vrijwel uit. Is de conclusie van de gecertificeerde gevelspecialist dat hij u dit ontraadt, doe het dan beslist niet! In de meeste situaties worden de voegen weggespoten en moeten alle voegen verwijderd en vernieuwd worden. Dat laatste is een vrij kostbare geschiedenis. Positief is, dat wij u eventueel wel kunnen helpen.

Gevel reinigen met hogedrukspuit

Zelf gevel reinigen met hogedrukspuit is wel mogelijk

Gevel reinigen met hogedrukspuit

Wanneer onze gecertificeerde gevelspecialist tot de conclusie komt, dat u in principe zelf de gevels van uw woning kunt reinigen zal hij u adviseren hoe u dit het beste kunt doen. Wel moet duidelijk zijn, dat het risico van gevel reinigen met hogedrukspuit volledig bij uzelf ligt. U kunt ook besluiten om het reinigen van de gevel door onze gecertificeerde vakmensen te laten doen. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. Hier zit eventueel ook impregneren bij inbegrepen. Het nadeel is, dat hier kosten aan zijn verbonden. Daar tegenover staat dat het volledige risico bij ons ligt.

Het risico voor gevel reinigen met hogedrukspuit ligt bij u

Beslis zelf waarvoor u kiest. Wilt u het gevel reinigen met hogedrukspuit en impregneren door onze gecertificeerde gevelspecialist laten doen, dan heeft u de garantie dat dit professioneel en met de juiste apparatuur gebeurt. Wij maken voor het reinigen van de gevelstenen gebruik van de Colorado 350. Dit is een geavanceerde die enkel op basis van stoom onder druk uw gevels tot in de poriën reinigt. Twijfelt u? Kies dan voor een objectief deskundig oordeel.

Raadpleeg voor het maken van een afspraak