Gevel reinigen met hogedrukreiniger Breda Oosterhout Dongen

Gevel reinigen met hogedrukreiniger Breda Oosterhout Dongen

Laat dit doen door een gecertificeerd gevelspecialist uit uw regio

De gevels van uw woning dienen eens in de 10 tot 20 jaar een onderhoudsbeurt te krijgen. Waarom zult u zich misschien afvragen? In de loop der tijd zullen onder invloed van externe factoren ongetwijfeld slijtageplekken zijn ontstaan in de waterafstotende toplaag van de gevelstenen. U doet er dan ook meer dan verstandig aan om deze toplaag te herstellen. Dit kunt u doen door uw gevel te laten impregneren met een professioneel impregneermiddel. Voorwaarde voor het duurzaam laten aanbrengen van een impregneermiddel is een schone ondergrond. Anders kan een impregneermiddel niet goed hechten en tot in de poriën van de gevelstenen naar binnendringen.

Gevel reinigen met hogedrukreiniger. Zelf doen of laten doen?

U kunt zelf voor gevel reinigen met hogedrukreiniger kiezen. Maar weet wel wat u doet. Zeker wanneer u dit nog nooit gedaan heeft is de kans groot, dat de gevels van uw woning niet op een juiste wijze worden gereinigd. Een onherstelbare schade kan het gevolg zijn wanneer een gevel te hard wordt gestraald. Met grote regelmaat worden wij hier mee geconfronteerd. Vaak zien we dat een deel van de voegen is weg gestraald en dat geldt ook voor de toplaag van de gevelstenen. Wanneer u kiest voor gevel reinigen met hogedrukreiniger dan kunt u de werkzaamheden het beste laten uitvoeren door een gecertificeerd gevelspecialist Breda, Oosterhout of Dongen. Hij weet hoe hij dit moet doen. Per slot van rekening is het zijn dagelijkse werk en is hij hiervoor opgeleid. Wanneer u beslist om de werkzaamheden zelf uit te voeren, dan heeft u in veel steden hiervoor een vergunning nodig. Informeer daarom vooraf bij uw gemeente. Dit voorkomt pittige boetes.

Maatwerk offerte voor gevel reinigen met hogedrukreiniger

Wanneer u woonachtig bent in de regio West-Brabant, dan kunt u voor gevel reinigen met hogedrukreiniger gebruik maken van de diensten van Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda. Omdat wij werken met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen komen wij altijd op locatie bij u langs om de conditie en de omvang van de gevels in kaart te brengen. Nadat wij dit gedaan hebben ontvangt u aansluitend de offerte.

U weet dan precies wat de eventuele investeringskosten zijn voor gevel reinigen met hogedrukreiniger inclusief impregneren.