Gevel reinigen met hogedruk is niet zonder risico

Gevel reinigen met hogedruk is niet zonder risico

Ondeskundig gebruik hogedrukspuit kan voor grote schade zorgen

Onze gecertificeerde gevelspecialisten worden maandelijks ingeschakeld voor het verhelpen van schade, die het gevolg is van ondeskundig gevel reinigen met hogedruk. Vaak blijken de voegen ernstig beschadigd te zijn en/of zijn er zelfs stukken van gevelstenen af. Wanneer dit wordt geconstateerd zit er niets anders op om de voegen te verwijderen en vernieuwen. Alleen dan kunnen uw gevels weer zonder problemen hun werk doen.

Neem geen risico vraag altijd advies aan een gecertificeerd gevelspecialist

Wanneer u in de regio West-Brabant woont en geconstateerd heeft dat uw gevel vol met algen, mossen en donkere plekken zit, schakel dan voor een deskundigenoordeel een gevelspecialist van Wildhagen Dak & Geveltechniek Breda in. Hij kan u na gedegen onderzoek ter plaatse vertellen wat de actuele conditie van uw gevels is en wat u hieraan kunt (laten) doen. Dit hangt namelijk af van de leeftijd en kwaliteit van de gevelstenen, de schade die inmiddels in de gevelstenen zit en de kwaliteit van de voegen. Op basis hiervan ontvangt u van hem een maatwerk advies.

Blijkt de conditie van uw gevelstenen en voegen nog dermate goed te zijn dat gevel reinigen met hogedruk in principe mogelijk moet zijn, dan kunt u dit zelf doen. Voorwaarde is wel dat u de nodige ervaring heeft met reinigen met hogedruk. Heeft u geen ervaring met gevel reinigen met hogedruk pas dan op! Een verkeerde techniek en druk kunnen voor forse schade zorgen en dat is het laatste waar u op zit te wachten. U kunt er ook voor kiezen om vooraf een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs aan te vragen voor gevel reinigen en impregneren. U heeft dan de garantie dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd en dat u  in geval van calamiteiten een beroep kunt doen op garantie.

landscaper-pressure-wash-final

Maatwerk offerte voor gevel reinigen met hogedruk en impregneren

Neem contact met Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda op, wanneer u een maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs wilt ontvangen. U heeft dan garantie en zekerheid.

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie