Gevel reinigen hogedrukspuit met respect voor het milieu

Gevel reinigen hogedrukspuit met respect voor het milieu

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda Oosterhout Roosendaal

Bent u van plan om uw gevel reinigen hogedrukspuit? Dan is het prettig om te weten waar u aan moet denken voor u stappen gaat ondernemen. Met welke materialen er gewerkt kan worden en welke voor de gevel het beste zijn. Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda Oosterhout kan op de juiste, milieuvriendelijke manier de gevel voor u reinigen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in dakbedekking en geveltechniek. Om onze kwaliteiten op een juist niveau van deze tijd te houden, doen wij jaarlijkse trainingen om up-to-date te blijven. Zo gaan wij met de tijd mee en kunnen we de klant altijd de nieuwste technieken aanbieden.

Milieuvriendelijke manier van reinigen met stoom

Wij gebruiken voor het reinigen van de gevel een hogedrukspuit die alleen met stoom de gevel weer als nieuw kan maken. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen die slecht zijn voor het milieu. Puur met stoom en vakmanschap. Gevel reinigen hogedrukspuit zorgt ervoor dat de oppervlakkige vervuiling van de gevel zoals mos en algen verwijderd wordt. Bij bakstenen is het erg aantrekkelijk om zelf aan de slag te gaan, maar in werkelijkheid is het lastiger dan u denkt. De baksteen ziet er aan de buitenkant hard uit, maar de kern van de steen is een stuk poreuzer. U kunt dit zelf doen, maar denk aan de gevolgen hiervan.

Waarom u beter ons kunt benaderen

Gevel reinigen hogedrukspuit kan zelf gedaan worden, maar er kleven wel wat nadelen aan. Zoals hierboven al genoemd, is de kern van de baksteen poreus en de buitenkant hard. Wanneer u de gevel schoon heeft gemaakt door gevel reinigen hogedrukspuit, denkt u klaar te zijn. Ja, het mos en de algen zijn er vanaf, maar als u er niets aan doet vervuilt uw gevel sneller dan voorheen. Daarom is het verstandig de gevel te laten impregneren. Hier is Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda ook in gespecialiseerd en kunnen wij voor u een all-in offerte maken.

Voor vrijblijvende informatie kunt u het formulier bij contact invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.