Gevel reinigen hogedrukreiniger werk voor gevelspecialisten!

Gevel reinigen hogedrukreiniger werk voor gevelspecialisten!

Ondeskundig gebruik van een hogedrukreiniger zorgt voor forse schade

Als woningeigenaar in de regio West-Brabant heeft u ontdekt dat de gevel van uw woning vol met algen, mossen, zwarte aanslag en donkere vochtplekken zit. Omdat dit geen fraai gezicht is bent u van plan om de gevel met een hogedrukreiniger te gaan schoonmaken. Als een van de gecertificeerde gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda ontraden wij u ten zeerste om dit zomaar te gaan doen. Wij adviseren u voor een deskundigenoordeel een beroep te doen op een gecertificeerde gevelspecialist uit uw eigen regio. Waarom?

Schakel voor advies gevel reinigen hogedrukreiniger een gevelspecialist in

Veel gezinnen beschikken vandaag de dag over een hogedrukreiniger die ze gebruiken voor het schoonmaken van de oprit, tegels, balkons en de auto. Dit is ook de reden, dat men overweegt om zelf de gevels van de woning te gaan reinigen. Op zichzelf is dat geen vreemde gedachte, want alles dat u zelf kunt doen hoeft u niet uit te besteden. U heeft groot gelijk! U vergeet echter wat de oorzaak is dat er plotseling algen, mossen, zwarte aanslag en donkere vochtplekken in en op uw gevels beginnen te ontstaan. En wellicht nog belangrijker of de conditie van uw gevelstenen en in het bijzonder het voegwerk nog wel sterk genoeg zijn. Wanneer u stelt dat dit onbelangrijk is, dan gaan wij de discussie niet met u aan en zult u helaas zelf de gevolgen van uw beslissing gaan ervaren.

landscaper-pressure-wash-final

Waarom voor gevel reinigen hogedrukreiniger advies vragen?

De oorzaak van de sterke toename van algen, mossen, zwarte aanslag, donkere plekken duidt er op, dat de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen aan het slijten is. Dit vindt meestal plaats tussen de 10 en 20 jaar. Een gecertificeerde gevelspecialist kan dit relatief eenvoudig voor u vaststellen. Wanneer een gevel nog nooit is gereinigd zal ook gekeken moeten worden naar de conditie van uw voegwerken. Is de conditie hiervan nog goed genoeg of is de kans groot dat u het voegwerk beschadigt wanneer u de gevel met een hogedrukreiniger gaat bewerken. Mag duidelijk zijn wat de status van uw gevel is, dan kunt u zelf beslissen waarvoor u kiest. Alles wijst er op dat de waterafstotende toplaag op verschillende plaatsen versleten is en dat uw gevel gereinigd en geïmpregneerd moet worden.

landscaper-pressure-wash-final

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak