Gevel reinigen hogedruk verschilt qua methodiek en prijs

Gevel reinigen hogedruk verschilt qua methodiek en prijs

Bij gevelspecialist Wildhagen Dak- en Geveltechniek ontvangt u vooraf een all-in prijs

Als de gevels van uw woning of bedrijfspand aan een grote onderhoudsbeurt toe zijn, dan doet u er verstandig aan te kiezen voor duurzaam gevel reinigen hogedruk. Dit doen de gecertificeerde gevelspecialisten van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda ook. Echter kiezen zij wanneer mogelijk bij voorkeur voor stoomreinigen met de Colorado 350. Deze unieke stoomreiniger kan, zonder gebruik te maken van chemicaliën, gevels tot in de poriën van de gevelstenen schoonmaken. Wanneer de gevelspecialist zijn werk heeft gedaan zien de gevels er ogenschijnlijk weer als nieuw uit. Toch is dat niet zo, omdat in de waterafstotende toplaag slijtageplekken zitten die hersteld moeten worden. Dit doet men door uw gevels duurzaam te impregneren met een professioneel impregneermiddel.

Wanneer is gevel reinigen hogedruk door gevelspecialist beslist nodig?

U mag ervan uitgaan dat gevel reinigen hogedruk moet plaatsvinden, wanneer uw gevels tussen de 10 en 20 jaar oud zijn. U kunt dit vandaag de dag zelf eenvoudig constateren door van uw gevels in het voorjaar en najaar foto’s te maken met uw mobiele telefoon. Wanneer u dit elk jaar doet, dan ziet u vanzelf wanneer er donkere plekken (vochtplekken), algen en mossen gaan ontstaan op uw gevels. De toename van algen, mossen en zwarte aanslag gaat geleidelijk. Zij ontstaan vooral op plaatsen waar de waterafstotende toplaag slijtage plekken begint te vertonen. Wanneer u in de regio West-Brabant woont, doet u er verstandig aan om voor een deskundigenoordeel contact op te nemen met een gecertificeerd gevelspecialist van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Zo weet u zeker of het wel of niet tijd is voor gevel reinigen hogedruk. Wanneer u dat wilt kan de gecertificeerde gevelspecialist een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs voor u maken. De praktijk leert dat het in circa de helft van de situaties tijd blijkt te zijn voor gevel reinigen hogedruk.

Laat na gevel reinigen hogedruk altijd uw gevel impregneren

Na het gevel reinigen hogedruk dient u de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen te herstellen. Hiervoor gebruikt Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda een professioneel impregneer middel dat een duurzaamheid tussen de 10 – 20 jaar garandeert.

Voor het reinigen en het impregneren van uw gevel raadpleegt u voor een maatwerk offerte