Gevel laten impregneren iets voor uw gevel? Natuurlijk!

Gevel laten impregneren iets voor uw gevel? Natuurlijk!

Regio Breda Dongen Etten-Leur Oosterhout Tilburg Roosendaal

Bent u van plan uw gevel laten impregneren? Dat is een verstandig besluit. In Nederland kan het veel regenen. Dat is goed voor de plantjes, maar u zit toch liever droog in een warm huis. Het impregneren van uw woning zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vochtproblemen en eventuele schimmels die voortkomen uit het té lang wachten met het impregneren van de gevel. Dan krijgt u vanzelf een lekkage. Er zijn echter wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u uw gevel wilt laten impregneren.

Gevel laten impregneren? Waar moet u aan denken?

Veel mensen denken dat een gevel laten impregneren een kwestie is, van een transparant laagje over de gevel te spuiten en klaar. Nu klopt dit aardig, maar er gaat toch nog wel het nodige aan vooraf. Laten we beginnen bij het begin. Allereerst wordt er gekeken of uw muur geïmpregneerd kan worden zoals hij nu is. Dus geen losse voegen of zelfs verwijderde voegen. Als dit namelijk het geval is, kan het impregneermiddel nergens aan hechten. Het is dus erg belangrijk dat de gevel in een goede conditie is.

Daarnaast is het van grootste belang dat de gevel goed is gereinigd. Aan een vuile gevel met bijvoorbeeld mos, hecht de geïmpregneerde laag ook niet. Laat uw gevel dus eerst goed reinigen, zodat we kunnen uitsluiten dat de gevel impregneren niet voor niets is. Ook dit kunnen wij voor u doen met behulp van een stoomreiniger. Zodra de gevel ontdaan is van al het vuil, kunnen wij de beschermlaag voor u aanbrengen. Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een gespecialiseerd bedrijf waar u met de juiste technieken uw gevel kan laten impregneren.

Wilt u meer informatie over gevel laten impregneren? Ook kunt u ons telefonisch benaderen. Wij zijn op werkdagen van 07.00 – 22.00 uur en in het weekend van 09.00 – 22.00 uur bereikbaar.