Dakpannen schoonmaken betaalt zich snel terug

Dakpannen schoonmaken betaalt zich snel terug

Geen lekkages, langere levensduur en meerprijs bij verkoop woning

Eigenlijk is het een beetje apart te noemen, dat dakpannen schoonmaken nog steeds geen vast onderdeel uitmaakt van het periodiek onderhoud dat wij aan onze woning laten doen. Waarom laten wij wel eens in de 5 jaar onze woning schilderen en bijvoorbeeld onze cv-ketel nakijken, maar vinden wij periodiek dakpannen schoonmaken niet nodig? Onze ervaring is, dat hieraan pas wordt gedacht, wanneer men met een lekkage te maken heeft gehad. Het bijzondere is overigens, dat de meeste mensen die wij spreken hier nog nooit bij stil hebben gestaan. Het heeft waarschijnlijk te maken met het feit, dat de meeste mensen niet gefocust zijn op hun dak. Men gaat pas tot actie over, wanneer zich een lekkage voordoet.

Legio voordelen periodiek dakpannen schoonmaken

Periodiek dakpannen schoonmaken levert voor huizenbezitters een groot aantal voordelen op. Wanneer u periodiek (eens in de 10-20 jaar) uw dakpannen laat schoonmaken gaan uw dakpannen tot wel twee keer zolang mee. Dat betekent in de praktijk, dat u gedurende u leven uw dakpannen niet hoeft te vervangen. Daarnaast is de kans op lekkages vrijwel nihil, omdat uw dakpannen in conditie blijven. Tenslotte ziet een dak dat schoongemaakt is er als nieuw uit. Zeker bij een eventuele verkoop zorgt dit voor een meeropbrengst, die de kosten van dakpannen schoonmaken ruimschoots zal overtreffen. Dit zijn slechts enkele voordelen. Wildhagen Daktechniek en Onderhoud Breda is een gecertificeerd allround dakdekkersbedrijf Breda dat u in kunt schakelen voor dakpannen schoonmaken en impregneren in de regio West-Brabant. Wij bieden deze diensten alleen in combinatie aan, omdat wij anders niet kunnen garanderen dat de impregneercoating op de juiste wijze is aangebracht.

Vrijblijvende maatwerk offerte dakpannen schoonmaken ontvangen?

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio West-Brabant werken wij uitsluitend met maatwerk offertes. In de praktijk betekent dit, dat wij altijd bij u langskomen om de situatie ter plekke in kaart te kunnen brengen. Wanneer alles duidelijk is ontvangt u van ons direct een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Deze offerte is dus niet alleen voor dakpannen schoonmaken, maar ook voor dakpannen impregneren. Wij willen kwaliteit en duurzaamheid van onze dakwerken kunnen garanderen.

Voor het aanvragen van een maatwerk offerte voor dakpannen schoonmaken en impregneren