Dakpannen reinigen en coaten Breda Dongen Roosendaal

Dakpannen reinigen en coaten Breda Dongen Roosendaal

Schakel de gecertificeerde gevelspecialist voor West-Brabant in

U ziet steeds vaker dat eigenaren van woningen en bedrijfspanden kiezen voor dakpannen reinigen en coaten. Als de gecertificeerd dak- en gevelspecialist voor West-Brabant kunnen wij ons goed voorstellen, dat u zich afvraagt waarom men hiervoor kiest. Is dit alleen vanuit esthetisch oogpunt, zodat het pannendak van een woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet. Of liggen hier andere redenen aan ten grondslag om voor dakpannen reinigen en coaten te kiezen? Het antwoord is ja. Wij zullen dit onderstaand toelichten.

Stelling: Dakpannen reinigen en coaten is een lucratieve investering

Wanneer u voor dakpannen reinigen en coaten door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda kiest, dan ziet uw dak er na afloop als nieuw uit. Dit zorgt bij eventuele verkoop van de woning voor een meerwaarde die op kan lopen tot wel 15% van de gemiddelde verkoopprijs.

Toch is dit niet de belangrijkste reden waarom steeds meer eigenaren voor dakpannen reinigen en coaten Breda kiezen. Door eens in de 10 tot 20 jaar uw dakpannen te laten reinigen en deze te voorzien van een duurzame impregneer coating kan de levensduur van de dakpannen bijna verdubbelen. In de praktijk betekent dit, dat de dakpannen een mensenleven meegaan en uitgezonderd calamiteiten hun waterafstotende werking zullen blijven behouden. Lekkages en andere problemen komen dan ook bijna niet meer voor.

Wij durven daarom als dak- en geveltechniek bedrijf voor de regio West-Brabant te stellen, dat dakpannen reinigen en coaten een lucratieve investering is. Het rendement is ronduit hoog.

Wilt u ook een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen?

Maak dan beslist een afspraak met de gevelspecialist van Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda voor het opstellen van een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. U weet dan exact wat de investeringskosten zijn voor dakpannen reinigen en coaten.

Voor het maken van een afspraak op locatie