Dakpannen impregneren Breda Roosendaal Oosterhout

Dakpannen impregneren Breda Roosendaal Oosterhout

voorkomt vochtproblemen en zorgt voor meerwaarde bij verkoop

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda is een gecertificeerd allround dakdekkersbedrijf en gevelspecialist die actief is in West-Brabant. Ons bedrijf kunt u ook inschakelen voor alle dakwerken en gevelwerken. Een van de diensten die wij aanbieden is duurzaam dakpannen impregneren. Wanneer onze vakmensen uw dakpannen hebben geïmpregneerd, dan zijn ze voor tenminste 10 tot 20 jaar duurzaam water- en vuilafstotend. Dat komt door de professionele impregneer coating die wij gebruiken voor dakpannen impregneren. Wanneer deze tot in de poriën van dakpannen kan worden aangebracht krijgen algen, mossen en roetdeeltjes in combinatie met zure regen geen kans en blijven uw dakpannen in topconditie.

Dakpannen impregneren is een lucratieve investering

Niet alleen zorgt duurzaam dakpannen impregneren ervoor, dat uw dakpannen in topconditie blijven en tot wel tientallen jaren langer meegaan. Dakpannen impregneren zorgt bij verkoop van een woning voor een gegarandeerde toegevoegde waarde, omdat uw dak er als nieuw uitziet. Dit is helemaal het geval wanneer u er ook voor kiest om de gevels van uw woning te laten impregneren. Uw woning ziet er dan in zijn geheel als nieuw uit en zal een hoger bedrag bij verkoop opleveren. Waarom kiezen eigenaren van woningen nog niet massaal voor dakpannen impregneren? Voor een deel onwetendheid en in deze oververhitte markt ontbreekt de noodzaak.

Voorwaarde duurzaam gevel en dakpannen impregneren

Duurzaam gevel en dakpannen impregneren kan alleen op een volstrekt schone ondergrond. Uw dakpannen en gevels moeten dus grondig en professioneel gereinigd worden. In het verleden zorgde dit voor veel overlast. Echter bij gecertificeerde gevelspecialisten is de tijd niet blijven stilstaan. Afhankelijk van de conditie van uw dakpannen en gevels gebruikt men hier verschillende methodieken voor. De betere gevelspecialist maakt gebruik van stoom van 150° dat onder hoge druk op uw dakpannen en gevels wordt gespoten.

Aantrekkelijk combinatietarief reinigen en impregneren

Overweegt u om ook voor dakpannen reinigen en impregneren te kiezen. Neem dan contact met ons op. Wij komen dan voor het kunnen uitbrengen van een maatwerk offerte inclusief all-in prijs bij u langs.

Voor onze contactgegeven