Dak schoonmaken Breda wordt vaak vergeten

Dak schoonmaken Breda wordt vaak vergeten

Voor wonen zonder zorgen dient dit periodiek te gebeuren

Het is eigenlijk een opmerkelijk fenomeen dat veel woningeigenaren dak schoonmaken vergeten, terwijl dit eens in de 10 tot 20 jaar beslist moet gebeuren. Doet u dat namelijk niet, dan hebben algen, mossen, roetdeeltjes, zure regen vrij spel. Lekker belangrijk zult u wellicht denken. Toch is het zo. Wij lichten dit graag onderstaand toe.

Waarom is een dak schoonmaken zo belangrijk?

De dakpannen en gevels van onze woningen zorgen ervoor, dat ze droog en behaaglijk blijven en er een gezond woonklimaat in de woning blijft bestaan. Dus het is zeer belangrijk dat onze dakpannen in topconditie blijven. Door weersinvloeden zijn onze dakpannen 24/7 aan slijtage onderhevig met als gevolg dat hun waterafstotende werking afneemt. Wanneer dit het geval is zien algen, mossen, roetdeeltjes en zure regen hun kans schoon. Zij hechten zich aan de dakpannen vast en de minuscule worteltjes vinden hun weg via de steeds groter wordende poriën van de dakpannen. Vocht slaat zich op in uw dakpannen en wanneer de temperaturen onder het vriespunt komen beginnen scheurtjes en breuken te ontstaan. Hetzelfde geldt voor de combinatie van roetdeeltjes en zure regen. Kortom. Wilt u op den duur geen lekkages krijgen, dan is het belangrijk dat wij onze dakpannen letterlijk een handje helpen.

Laat daarom uw dak schoonmaken en impregneren

Woont u in de regio West-Brabant, dan kunt u een beroep doen op Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf biedt in plaatsen als Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom en Roosendaal maatwerk schoonmaakdiensten aan. Deze diensten garanderen dat uw dakpannen weer duurzaam hun werk doen en u voor vele jaren beschermd bent. Wanneer u ons benadert voor een vrijblijvende prijsopgave voor dak schoonmaken, dan komen wij altijd eerst bij u langs. Wij brengen dan in kaart hoeveel m2 eventueel schoongemaakt moet worden, wat de conditie van uw dakpannen is en of wij gemakkelijk bij uw dak kunnen komen. Aansluitend ontvangt u van ons een maatwerk offerte en een vaste all-in prijs. U weet dan exact waar u aan toe bent. In deze offerte is het impregneren van de dakpannen inbegrepen, zodat deze weer volledig water- en vuilafstotend zijn voor vele jaren.

Voor een maatwerk offerte