Dak reinigen vergroot de waarde van uw woning

Dak reinigen vergroot de waarde van uw woning

Schoongemaakte dakpannen gaan vele jaren langer mee

Ons milde regenachtige klimaat is een uitstekende voedingsbodem voor de ontwikkeling van mossen en algen op daken. Dat ziet u terug op de daken van woningen en bedrijven. Een dak reinigen dient dan ook minstens eens in de vijf jaar te gebeuren. Gebeurt dit niet, dan is onze ervaring dat algen en mossen de dakpannen beschadigen en dat er met grote regelmaat verstoppingen in de afvoeren van dakgoten ontstaan.erschillende factoren. Denk hierbij aan zaken als de plaats waar een woning staat, de steensoort en de omgeving.

Zelf doen of laten doen door een gecertificeerde dakdekker

Wanneer u handig bent en over de benodigde apparatuur beschikt, dan kunt u voor zelf dak reinigen kiezen. Pas goed op wanneer u dat gaat doen, dat u niet naar beneden valt en de nodige veiligheidsmaatregelen neemt. Een ander belangrijk aspect is dat u de dakpannen niet beschadigd en verplaatst, omdat u met een te hoge druk te werk gaat. Helaas maken onze gecertificeerde dakdekkers het maandelijks mee, dat men voor zelf dak reinigen heeft gekozen en als gevolg hiervan lekkages heeft gekregen en dakpannen heeft beschadigd. dak isoleren is in dit soort situaties duurkoop.

Wilt u dak reinigen uitbesteden aan een dak- en gevelspecialist als Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda Eindhoven, neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Een ervaren en gecertificeerde dakdekker komt dan vrijblijvend bij u langs om te zien hoe de staat van uw dak is en hoe groot de oppervlakte van uw dak is. Op basis hiervan ontvangt u een maatwerk offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Wanneer u hiermee akkoord gaat wordt een afspraak met u gemaakt wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Dak reinigen

Zichtbare slijtage plekken op uw dakpannen

Dak reinigen

Wanneer algen en mossen zich vele jaren hebben kunnen ontwikkelen in combinatie met weersinvloeden als zon en vorst is er een reële kans aanwezig dat er zichtbare slijtage plekken op uw pannen zitten. Wanneer dit na het dak reinigen wordt geconstateerd, kunt u er voor kiezen om uw dakpannen met een speciale coating te laten behandelen. Deze speciale coating maakt uw dakpannen voor lange tijd weer waterafstotend en vertraagd de groei van algen en mossen aanzienlijk.

Heeft u belangstelling voor professioneel dak reinigen?

Graag nodigen wij u dan uit om contact op te nemen met Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda.

Voor onze contactgegevens