Dak reinigen en coaten Breda Etten-Leur Oosterhout Zundert

Dak reinigen en coaten Breda Etten-Leur Oosterhout Zundert

Kies altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit de eigen regio

Wanneer u goed om u heen kijkt, dan zult u zien dat steeds meer huizenbezitters kiezen voor dak reinigen en coaten. Zij laten dit vooral doen wanneer de dakpannen eens in de 10 tot 20 jaar toe zijn aan hun periodieke onderhoudsbeurt. Het juiste moment hangt af van de hoeveelheid algen, mossen en vuil die zichtbaar zijn. Dat kan per woning sterk verschillen. Waarom kiest men juist voor coaten tijdens de periodieke onderhoudsbeurt? Om dakpannen duurzaam te kunnen coaten moeten deze brandschoon zijn. Aangezien een standaard onderdeel van periodiek onderhoud dak reinigen is wachten huizenbezitters tot dit moment. In plaats van de dakpannen te laten impregneren kiest men er dan voor om de dakpannen te laten coaten, zodat deze er weer als nieuw uitzien.

Dak reinigen en coaten in een andere kleur

Wanneer u handig bent en over de benodigde apparatuur beschikt, dan kunt u voor zelf dak reinigen kiezen. Pas goed op wanneer u dat gaat doen, dat u niet naar beneden valt en de nodige veiligheidsmaatregelen neemt. Een ander belangrijk aspect is dat u de dakpannen niet beschadigd en verplaatst, omdat u met een te hoge druk te werk gaat. Helaas maken onze gecertificeerde dakdekkers het maandelijks mee, dat men voor zelf dak reinigen heeft gekozen en als gevolg hiervan lekkages heeft gekregen en dakpannen heeft beschadigd. dak isoleren is in dit soort situaties duurkoop.

Wilt u dak reinigen uitbesteden aan een dakdekkersbedrijf als Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda Eindhoven, neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Een ervaren en gecertificeerde dakdekker komt dan vrijblijvend bij u langs om te zien hoe de staat van uw dak is en hoe groot de oppervlakte van uw dak is. Op basis hiervan ontvangt u een maatwerk offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Wanneer u hiermee akkoord gaat wordt een afspraak met u gemaakt wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Dak reinigen en coaten

Een dak reinigen en coaten is niet altijd mogelijk

Dak reinigen en coaten

Niet alle pannendaken zijn geschikt om gecoat te worden. Dakcoating kan toegepast worden op betonnen en gebakken dakpannen. Coaten kan echter niet toegepast worden op geglazuurde dakpannen. Mede om deze reden komt onze gecertificeerde dakdekker altijd eerst kijken wat de actuele conditie van uw dakpannen is en welk soort dakpannen het betreft. Daarna brengt hij de oppervlakte van het dak in kaart. Aansluitend ontvangt u een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Wanneer u hiermee akkoord gaat leggen wij in overleg met u een datum vast. Spreekt onze werkwijze voor dak reinigen en coaten u aan?

Heeft u belangstelling voor professioneel dak reinigen?

Graag nodigen wij u dan uit om contact op te nemen met Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda.

Spreekt onze werkwijze voor dak reinigen en coaten u aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende maatwerk offerte