Dak laten reinigen door Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda

Dak laten reinigen door Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda

Gecertificeerd dakdekker en gevelspecialist voor de regio West-Brabant

Een slecht onderhouden pannendak doet niet alleen afbreuk aan de waarde van uw woning, maar ook de kans op problemen zoals lekkages is na verloop van tijd groot. Door periodiek uw dak laten reinigen kunt u dit relatief eenvoudig voorkomen. Zeker wanneer u het dak reinigen door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda laat verzorgen. Zij beschikken niet alleen over de kennis en het vakmanschap om dit duurzaam voor u te doen, maar ook over de vereiste apparatuur. Bij ons bedrijf kunnen de dakdekkers beschikken over de SteamPLUS 2.0. Met deze geavanceerde stoomreiniger kunt u uw dak laten reinigen met stoom van 150° en een werkdruk die op kan lopen tot 150 BAR.

De SteamPLUS 2.0 maakt uw dak brandschoon zonder chemicaliën

Om uw dak duurzaam te kunnen impregneren, zodat de waterafstotende toplaag van uw dakpannen weer volledig hersteld kan worden, moeten uw dakpannen brandschoon zijn. De SteamPLUS is hiervoor bij uitstek geschikt. Wanneer een van onze gecertificeerde dakdekkers met behulp van de SteamPLUS uw dakpannen heeft gereinigd, dan kunt u er van overtuigd zijn dat al het vuil en de restanten van algen en mossen verwijderd zijn. Ook al zien uw dakpannen na het reinigen er weer als nieuw uit, de realiteit is anders. In de waterafstotende toplaag van uw dakpannen zijn slijtageplekken ontstaan, die hersteld moeten worden. Het impregneermiddel dat wij hiervoor gebruiken kan deze slijtageplekken duurzaam herstellen, omdat het middel tot in de poriën van de dakpannen kan komen. Een duurzame werking van het impregneermiddel is op deze wijze een zekerheid.

landscaper-pressure-wash-final

Enkel uw dak laten reinigen in Breda Oosterhout ontraden wij u ten zeerste

Wij adviseren u met nadruk om na het stoomreinigen uw dakpannen te laten impregneren met een duurzaam impregneermiddel. Doet u dit niet, dan hebben algen, mossen, roetaanslag en vuil vrij spel. Binnen enkele jaren zien uw dakpannen er weer vies uit en kunnen algen, mossen en de zwarte aanslag verder gaan met hun vernietigende werk.

Neem daarom voor een vrijblijvende maatwerk offerte contact met ons op