Dak en gevelreiniging Breda Dongen Etten-Leur Oosterhout

Dak en gevelreiniging Breda Dongen Etten-Leur Oosterhout

Onze specialisten geven uw woning een complete metamorfose

Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda verzorgt in de regio West-Brabant gecertificeerde dak en gevelreiniging diensten. Een toenemend aantal woningeigenaren schakelt ons hiervoor in, wanneer de gevels en het dak toe zijn aan een periodieke onderhoudsbeurt. Een verstandige keuze, omdat men op deze wijze voorkomt dat er kleine- en grote problemen gaan ontstaan met de gevels en dakpannen van hun woning. Na professionele dak- en gevelreiniging behandeling moeten de gevels en de dakpannen ook geïmpregneerd, anders heeft het reinigen geen zin.

Esthetisch voordeel van professionele dak en gevelreiniging

Zoals aangegeven schakelen steeds meer woningeigenaren ons in voor professionele dak- en gevelreiniging. Onze specialisten kunt u vrijwel dagelijks aan het werk zien in plaatsen als Breda, Dongen, Etten-Leur en Oosterhout. Wanneer u wilt zien hoe onze vakmensen te werk gaan kijk dan even om u heen. Een ander voordeel van dak- en gevelreiniging is de uitstraling van uw woning. Wanneer u voor de eerste keer de gevels en het dak van uw woning professioneel laat reinigen, dan zult u op zijn minst gezegd in positieve zin verrast zijn hoe uw woning er na een professionele beurt uitziet. De originele kleur van de gevelstenen en dakpannen is weer zoals in het begin. Uw woning heeft een complete metamorfose ondergaan en ziet er weer als nieuw uit. En dat is ook zo wanneer u de dakpannen en de gevelstenen laat impregneren.

Dak en gevelreiniging

Maatwerk offerte en all-in prijs bij Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda

Dak en gevelreiniging

Omdat wij een gecertificeerd dak- en geveltechniek bedrijf zijn hanteren wij een transparante werkwijze. Wanneer u ons benadert voor dak- en gevelreiniging dan komt Janus Wildhagen voor het maken van een vrijblijvende maatwerk offerte naar u toe. Hij kijkt dan wat de actuele conditie van uw dakpannen en gevels is. Dit is belangrijk, want wanneer bijvoorbeeld de voegen van uw gevel te veel zijn weggesleten zullen deze eerst verwijderd en vernieuwd moeten worden. Anders hebben vocht, algen en mossen vrij spel. Wanneer dak- en gevelreiniging mogelijk zijn, dan brengt hij de te reinigen oppervlakte in kaart en ontvangt u een maatwerk offerte met daarin een vaste all-in prijs. Wanneer u hiermee akkoord bent wordt in overleg een datum gepland voor de aanvang werkzaamheden.

Spreekt onze manier van werken u aan?