Buitenmuur schoonmaken werk voor gevelspecialisten

Buitenmuur schoonmaken werk voor gevelspecialisten

Voor impregneren moet een muur vrij zijn van algen mossen roetdeeltjes

Een buitenmuur schoonmaken is een karwei dat zeker niet onderschat moet worden. Om een impregneercoating duurzaam aan te kunnen brengen moeten de poriën van alle muurstenen, waarvan de toplaag slijtageplekken vertoont, absoluut schoon zijn. Is dat niet het geval, dan weet u op voorhand dat de impregneercoating niet in alle poriën kan komen. Gevolg: uw buitenmuur zal steeds meer vocht doorlaten en versneld aan kwaliteit gaan inboeten. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf en gevelspecialist voor de regio West-Brabant worden wij helaas regelmatig geconfronteerd met de gevolgen van ondeskundig werk.

Maatwerk offerte buitenmuur schoonmaken en all-in prijs

Wanneer u ons benadert voor een offerte buitenmuur schoonmaken dan komen wij op afspraak bij u langs om de actuele staat van uw buitenmuur te onderzoeken. Onze ervaren gevelspecialist kijkt dan naar de volgende punten:

  • Vochtplekken in de buitenmuren

  • Scheuren in de buitenmuren

  • Scheurtjes / barsten in de muurstenen

  • Aanwezigheid van algen, mossen en roetaanslag in uw buitenmuren

  • Staat van de voegen van uw buitenmuren

In het bijzonder wordt gekeken naar vochtplekken in de buitenmuren en de staat van uw voegen. Wanneer deze voor een groot deel weggesleten zijn zullen deze verwijderd en vernieuwd moeten worden. Anders heeft uw buitenmuur schoonmaken in combinatie met muur impregneren geen enkele zin, omdat vocht via de versleten voegen naar binnen kan trekken. Als gecertificeerd gevelspecialist beschikken wij ook over ervaren voegers. Gezien de enorme vraag naar voegers kunt u onze voegers uitsluitend inhuren in combinatie met buitenmuur schoonmaken en impregneren. In de meeste situaties zijn de buitenmuren wel van voldoende kwaliteit. We brengen dan het aantal m2 in kaart en aansluitend ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Wanneer u hiermee akkoord bent spreken wij een datum af wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Buitenmuur schoonmaken

Bent u benieuwd wat de exacte kosten zijn voor uw buitenmuur schoonmaken inclusief impregneren?