Buitenmuur impregneren Bergen op Zoom, Breda, Oosterhout

Buitenmuur impregneren Roosendaal, Breda, Oosterhout, Etten-Leur

Alleen duurzaam mogelijk nadat deze grondig is schoongemaakt

Langzamerhand groeit het besef bij steeds meer woningeigenaren, dat ook de buitenmuren van een woning periodiek onderhouden moeten worden. Wanneer u er op tijd bij bent bestaat het periodiek onderhoud van een buitenmuur uit buitenmuur schoonmaken en buitenmuur impregneren. Dit dient eens in de 10 tot 20 jaar te gebeuren. Het grote verschil in jaren voor periodiek onderhoud hangt van een aantal factoren af namelijk:

  • De leeftijd van de stenen buitenmuur

  • De kwaliteit en uitvoering van de stenen
  • De omgeving waar uw woning staat
Buitenmuur impregneren

Buitenmuur impregneren kan alleen in combinatie met reinigen

Wildhagen Dak- en Geveltechniek techniek Breda is een gecertificeerd dak- en gevelspecialist die haar diensten uitsluitend aanbiedt in West-Brabant. U kunt ons team vakbekwame collega’s inschakelen voor alle soorten dakwerken en gevelwerken. Een buitenmuur impregneren of een buitenmuur reinigen behoort tot de diensten die wij als gevelspecialist Breda aanbieden. Als gecertificeerd bedrijf zijn wij aan richtlijnen gehouden. Wanneer u wilt weten wat de kosten zijn voor buitenmuur reinigen en buitenmuur impregneren dan komen wij op afspraak altijd bij u langs. Onze gevelspecialist kijkt dan wat de actuele staat van uw gevels zijn en brengt in kaart de exacte hoeveelheid vierkante meters die gereinigd en geïmpregneerd moeten worden. Wanneer dat in kaart is gebracht ontvangt u een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs. Als eventuele opdrachtgever weet u dan exact wat de all-in kosten zijn voor duurzaam buitenmuur schoonmaken en buitenmuur impregneren.

Buitenmuur impregneren

Second opinion en collectiviteitskorting voor buitenmuur impregneren

Weet u niet zeker of uw muur gereinigd of geïmpregneerd moet worden? Neem dan voor een second opinion contact met ons op. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De praktijk leert dat In de helft van de gevallen dit nog niet nodig is. U heeft dan wel zekerheid. Zijn uw gevels wel aan een grote onderhoudsbeurt toe probeer dan meer eigenaren te interesseren. Wildhagen Daktechniek en Onderhoud kent een aantrekkelijke collectiviteitskorting die op kan lopen tot honderden euro’s per huishouden.

Voor het maken van een vrijblijvende offerte.