Buitengevel reinigen Breda Etten-Leur Oosterhout Tilburg

Buitengevel reinigen Breda Etten-Leur Oosterhout Roosendaal

Bel Wildhagen Geveltechniek Breda voor een duurzaam resultaat

Amper 10 jaar geleden werd buitengevel reinigen door particulieren en bedrijven sporadisch gedaan. Dankzij een groot aantal doe-het-zelf en consumentenprogramma’s zijn steeds meer eigenaren van het nut overtuigd geraakt. En terecht, want periodiek buitengevel reinigen hoort net als schilderen tot het groot onderhoud van uw woning. Vanwege de toenemende vraag naar buitengevel reinigen is de groei van bedrijven op dit gebied groot te noemen. De vraag is alleen gerechtvaardigd of al deze bedrijven over het vakmanschap beschikken, want professioneel en duurzaam buitengevel reinigen dient zorgvuldig te gebeuren. Daarom adviseren wij u om altijd voor een gecertificeerd gevelspecialist te kiezen zoals Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. U heeft dan de garantie en zekerheid dat de werkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Waarom kiezen steeds meer woningeigenaren voor buitengevel reinigen?

Elke steen die in uw buitengevel zit beschikt in principe over een waterafstotende toplaag. Na verloop van 10 tot 20 jaar zal elke toplaag slijtageverschijnselen beginnen te vertonen. Als u geen actie onderneemt om de toplaag te herstellen, dan zal dit tot gevolg hebben dat er vochtdoorslag gaat ontstaan in uw gevels. Dit kunt u zien aan de donkere vochtplekken die zich in uw gevel gaan vormen. Ook zult u op slijtageplekken zelfs algen en mossen gaan zien. Zij kunnen hier gaan groeien, omdat de minuscule worteltjes via de poriën van de stenen bij vocht en voedsel kunnen komen. Op den duur zullen barstjes en scheuren in de stenen gaan ontstaan. Onderneem daarom actie en laat uw buitengevel reinigen en impregneren door een gecertificeerd bedrijf als Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda. Wij gebruiken de stoomreinigingsmethode. De stenen van uw gevel worden tot in de poriën gereinigd wanneer de waterafstotende toplaag verdwenen is en zien er na het reinigen als nieuw uit. Om de waterafstotende toplaag te herstellen, dient uw gevel geïmpregneerd te worden met een impregneermiddel dat bestemd is voor professioneel gebruik. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond ziet uw gevel er niet alleen als nieuw uit, maar zal ook de waterafstotende toplaag u voor 10 tot 20 jaar beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Buitengevel reinigen

Maatwerk offerte en all-in prijs voor buitengevel reinigen

Wij staan niet alleen garant voor kwaliteit, maar ook voor transparantie. Om deze reden werken wij met maatwerk offertes en all-in prijzen, zodat u van tevoren weet wat de kosten zijn voor buitengevel reinigen en impregneren. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Voor het maken van een vrijblijvende offerte.